Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Nyrkit viuhuvat Launeen koululla viikonloppuna

Launeen koululla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina nyrkkeilyn miesten avoin TUL-turnaus. Mukaan on ilmoittautunut jo kuutisenkymmentä iskijää, joista Roni Reimi (60kg), Safeen Akreyi (75kg) sekä Suomen kärki-iskijä Ville Hukkanen (91kg) edustavat Lahden Kalevaa.

Kalevan puheenjohtaja ja Lahden Liikunnalla Työhön ry:n projektipäällikkö Jarmo Heino kuuluu viikonlopun turnauksen järjestäjiin.
 - Viime vuoden SM-turnauksessa Lahden Urheilutalolla oli 500 - 600 katsojaa. Launeen koulun tilat huomioon ottaen odotan paikalle ainakin finaalien aikaan noin kolmeasataa katsojaa. Nyrkkeilyn ystävät ovat lajiuskollista väkeä, Heino kertoo.

Toisaalta myös vähemmän nyrkkeilyä seuraavat katsojat ovat tapahtumaan enemmän kuin tervetulleita.
 - Launeen koulu on uuttakin katsojaryhmää ajatellen hyvä tapahtumapaikka, sillä kaikki katsojat pääsevät lähelle kehän tapahtumia, Heino toteaa.

Nyrkkeily on lähivuosina kärsinyt maailmanlaajuisesti valovoimaisimpien tähtien puutteesta. Lahden Kalevassa lajin tilanne on hyvin tiedossa.
 - Tällä hetkellä myös toiset, muodikkaammat kamppailulajit vievät meiltä harrastajia. Mikäli uusia harrastajia ei valu enää saleihin vanhaan malliin, tulee meidän reagoida nopeasti tilanteeseen, Heino kertoo.

Lahden Kaleva pyrkiikin vastaamaan harrastajien houkuttelemisen asettamaan haasteeseen pitämällä harrastukseen kuluvat kausikustannukset mahdollisimman matalina. Lisäksi Kalevalaiset ovat suunnitelleet esimerkiksi näytösotteluita, joiden ohessa lajista kiinnostuneet voisivat ilmoittautua nyrkkeilykursseille.
 - Uskomme pystyvämme tarjoamaan nuorille liikunnan ilon lisäksi hyvän porukan ja osaltamme terveen kasvuympäristön. Vaikka nyrkkeily on yksilölaji, toimimme käytännössä vahvasti sitoutuneena joukkueena.

Nyrkkeily
Kuvassa sinisessä asussa nyrkkeilevä Kalevan Ville Hukkanen avaa kilpailukautensa viikonlopun TUL-turnauksessa.

Ville Hukkanen haluaa aloittaa kilpailukautensa voitolla

Viikonlopun turnaus toimii monelle nyrkkeilijälle hyvänä valmistautumisena helmikuun loppupuolella järjestettäviin nyrkkeilyn SM-kisoihin. Oman painoluokkansa ehdottoman ennakkosuosikin, Lahden oman pojan Ville Hukkasen ainoa tavoite on voittaa viikonlopun turnaus. Kisat toimivat samalla Hukkasen kilpailukauden avauksena.
 - Viikonlopun turnaus toimii minulle ponnahduslautana helmikuussa käytäviin SM-kisoihin ja samalla myös kovaan kansainväliseen turnaukseen Unkarissa, johon osallistun helmikuun alkupuolella, Hukkanen kertoo.

Kovana lyöjänä tunnetun Hukkasen kädet ovat olleet lähivuosina kovilla ja mies pääsikin takaisin ottelemisen makuun vasta viime vuonna. Nyt loukkaantumiset ovat kuitenkin jääneet taakse ja nuoren iskijän kilpailukunto alkaa olla jo herkistelyä vailla valmis. Hukkanen ei suostu myöntämään, että ottelu kotikentällä toisi hänelle lisäpaineita.
 - Kaverien ja sukulaisten kannustuksesta saa valtavasti lisäpuhtia, Hukkanen toteaa.

Hukkanen toivoo, että kaikki vähänkin lajista kiinnostuneet tulisivat jännittämään otteluita Launeelle:
 - Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta nyrkkeilystä viikonloppuna. Turnauksen matsit tulevat takuulla olemaan sekä korkeatasoisia että tasaväkisiä.

- Mikko Blomberg-

Miesten nyrkkeilyn TUL-turnaus/ Launeen koulu
Lauantaina 26.1. 
klo 13.00 alkuottelut
klo 17.00 semifinaalit
Sunnuntaina 27.1.
klo 11.00 finaalit.

 

 


Ajankohtaista -arkisto