Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Veljekset Wahlsten Päijät-Hämeen vuoden yrittäjä

Ravi- ja ratsastusvarusteita myyvä ja valmistava Veljekset Wahlstenille myönnettiin viime lauantaina Sibeliustalossa pidetyssä maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa tämänvuotinen Päijät-Hämeen maakunnallinen yrittäjäpalkinto.

Etelä-Lahdessa Vieterikadulla sijaitseva Veljekset Wahlsten on vuonna 1918 perustettu perheyritys, jota nykyisin vetävät toimitusjohtaja Markku Wahlsten ja hänen sisarensa, markkinointipäällikkö Anne Santonen.
- Ei enää veljekset, vaan pikemminkin sisko ja sen veli hauskuutti kiitospuheessaan Markku Wahlsten Sibeliustalon juhlayleisöä.

Wahlsten
Päijät-Hämeen vuoden yrittäjä tulee tänä vuonna Etelä-Lahdesta. Kuvassa Veljekset Wahlstenin dynaaminen johtokaksikko Markku Wahlsten ja Anne Santonen palkintoineen Vieterikadulla sijaitsevassa liikkessään.

Veljekset Wahlsten Oy:n laadukkaat ravivarusteet ja ratsastusvarusteet ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa. Yritys on panostanut viime vuosina voimakkaasti tuotekehitykseen ja -suunnitteluun. Wahlstenin palveluksessa on työntekijöitä 25. Wahlstenin tuotteista noin kolmannes menee vientiin.

Perinteikkään lahtelaisyrityksen valinnassa painoivat kyky uusiutua kiristyvässä kansainvälisessä kilpailussa ja sinnikäs usko kotimaisen tuotannon mahdollisuuksiin. Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä -palkinto annetaan vuosittain omaleimaiselle menestyksekkäälle päijäthämäläiselle yrittäjävetoiselle yritykselle. Yrityksen valitsee Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus.

Maakunnallisen palkinnon lisäksi Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa saivat palkintonsa myös kaikki Päijät-Hämeen kuntien Vuoden Yrittäjät, joita on yhteensä 12 yrittäjää.

Petri Salomaa

 


Ajankohtaista -arkisto