Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

miten toteuttaa tasa-arvoa.kun nainen on kyvytön tehtävissään.poliisissakin tämä tuli ilmi.jo 30 prosentin kiintiö henkilökunnassa .tekee tiukkaa suoriutua työssä.napsivat rusinat pullasta.tasa-arvon nimissä. 23.10.2017 08:32
taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Veljekset Wahlsten Päijät-Hämeen vuoden yrittäjä

Ravi- ja ratsastusvarusteita myyvä ja valmistava Veljekset Wahlstenille myönnettiin viime lauantaina Sibeliustalossa pidetyssä maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa tämänvuotinen Päijät-Hämeen maakunnallinen yrittäjäpalkinto.

Etelä-Lahdessa Vieterikadulla sijaitseva Veljekset Wahlsten on vuonna 1918 perustettu perheyritys, jota nykyisin vetävät toimitusjohtaja Markku Wahlsten ja hänen sisarensa, markkinointipäällikkö Anne Santonen.
- Ei enää veljekset, vaan pikemminkin sisko ja sen veli hauskuutti kiitospuheessaan Markku Wahlsten Sibeliustalon juhlayleisöä.

Wahlsten
Päijät-Hämeen vuoden yrittäjä tulee tänä vuonna Etelä-Lahdesta. Kuvassa Veljekset Wahlstenin dynaaminen johtokaksikko Markku Wahlsten ja Anne Santonen palkintoineen Vieterikadulla sijaitsevassa liikkessään.

Veljekset Wahlsten Oy:n laadukkaat ravivarusteet ja ratsastusvarusteet ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa. Yritys on panostanut viime vuosina voimakkaasti tuotekehitykseen ja -suunnitteluun. Wahlstenin palveluksessa on työntekijöitä 25. Wahlstenin tuotteista noin kolmannes menee vientiin.

Perinteikkään lahtelaisyrityksen valinnassa painoivat kyky uusiutua kiristyvässä kansainvälisessä kilpailussa ja sinnikäs usko kotimaisen tuotannon mahdollisuuksiin. Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä -palkinto annetaan vuosittain omaleimaiselle menestyksekkäälle päijäthämäläiselle yrittäjävetoiselle yritykselle. Yrityksen valitsee Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus.

Maakunnallisen palkinnon lisäksi Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa saivat palkintonsa myös kaikki Päijät-Hämeen kuntien Vuoden Yrittäjät, joita on yhteensä 12 yrittäjää.

Petri Salomaa

 


Ajankohtaista -arkisto