Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Juha Tapiolle joulu on yhteenkuuluvuutta

Keski-iän ylittäneen perheellisen miehen ympärillä on pyörinyt jo useita vuosia melkoinen kuhina. Joulu on Juha Tapiolle yksi elämän perusasioista niin sanoman kuin rauhoittumisenkin vuoksi. Lukuisten toiveiden kautta mieheltä on vihdoinkin ilmestynyt "Juha Tapio - Joululauluja"-albumi, joka on tyylilajissaan hänelle se debyytti. Klassikoita sisällään pitävä kokonaisuus nojautuu uusien sovituksien tunnelmaan.
- Toivon saavani tehdä pitkän päivätyön urallani. Uskon soundini ja sävelkynäni vielä syvenevän iän myötä. Bruce Springsteen on tässä yksi innoittajistani, 38-vuotias Juha Tapio sanoo.

JT
Juha Tapio julkaisee tänään joulualbuminsa

Kirja menneistä vuosista

Kautta Suomen on saatu kuulla Juha Tapion biisituotantoa - herkkiä lauluja yli vuosikymmenen ajalta. Näitä vuosiaan menestynyt laulaja/lauluntekijä pohtii monella tavoin koskettavasti uunituoreessa Jaakko Heinimäen toimittamassa kirjassa "Ohikiitävää - Juha Tapion tie".

Joulun viettoa kotopuolessa

Tuusulassa jo pidempään asustellut Juha Tapio on joulun ajan ihminen. Silloin ei oteta keikkoja vastaan vaan vietetään joulua perheiden voimin kotipuolessa Ylistarossa. Musisoitua tulee ainoastaan lasten kanssa, jotka antavat uutta hohtoa joululle.
Tänä vuonna Juha Tapio on tienpäällä joulun kynnykselle asti trubaduurina ja bändinsä kanssa. Keikkapaikkoina klubit, kirkot ja eri tapahtumat.
- Konserttitilanteessa musiikillisen kaaren voi rakentaa niin, että on tosi hiljaisia jaksoja ja sitten äänekkäimpiä ja kaikki kantavat. Klubeissa voi myös tulkita hiljaisen biisin, mutta ei voi tehdä mitään pidempiä jaksoja, Juha Tapio kertoo.
Ensi vuoden alussa arvostettu laulaja/lauluntekijä alkaa työstämään uutta biisimateriaalia seuraavalle albumilleen.

Pauli Saarinen

 


Ajankohtaista -arkisto