Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Perheet valtasivat Toimarin!

Sunnuntaina 2.9. vietettiin Patoseudun Toimintakeskuksessa riemukas perhetapahtuma. Ohjelma oli tosiaan rakennettu perhekeskeiseksi. Muksujen ja murkkujen suosikiksi nousivat Sylvia-kodin hepat, Nella ja Vili. Turvallisen ja asiantuntevan ajelun takasivat reippaat hevosharrastajat Mila ja Erika.

Ei kyläjuhlia ilman VPK:ta. Paikalle oli saapunut Renkomäen vapaapalokunnan miehistöä ja hulppea ns. palo-auto. VPK:n omahankintana suoraan tehtaalta ostettu "punakone" oli suuren mielenkiinnon kohde. Renkomäen "pelastuslaitos" on varustanut kulkupelin ensiluokkaisella välineistöllä. Hatun noston arvoinen suoritus talkoovoimin!

Keskusteluissa tuli esiin nuorisoa aktivoiva harrastemahdollisuus. Patoseudun Toimintakeskus pyrkii yhteistyössä Renkomäen VPK:n kanssa järjestämään kursseja nuorille asiasta kiinnostuneille. Asiasta tiedotetaan sitten syksymmällä.

toimari
Komeiden palomiesten välissä on kiva poseerata

Tapahtumaan liittyi myös Tarja Kallion eläkkeelle läksiäiset. Kolme vuosikymmentä palvellut lasten rakas hoitotäti kukitettiin ja viirien kera nuorekas Riitta vapautettiin vapaaherrattareksi 1.10.-12 alkaen.
Pastori Riitta Särkiön toimekas ja läheinen olemus puheineen ja kitaraesityksineen loi lämminhenkiseen tilaisuuteen oman iloisen tunnelman.

Ei päivää ilman kauppaa, on tarkeä periaate yhdistystoiminnassa. Makkaran paiston, kirpparin ja tuotto oli tervetullut lisä vaikkapa tulostuspaperien hankkimiseen Toimarille. Kirpputorilla on vieläkin myynnissä tuotteitta astioista Aku Ankan vuosikertakansioihin.

Suurelta osin talkoilla toimiva Toimari on Launeen Seurakunnan ja Patoseudun kannatusyhdistyksen ylläpitämä kohtaamispaikka. Perhetapahtuman mahdollistivat pääosin Toimintakeskuksen puuharyhmä: Ulla Järvinen, Anja Niemitalo, Päivi Laaksonen,
Tuomo Torkkel, Arto Hamina
ja lauluesityksistä vastasi trubaduuri Heikki Eskelinen ja Anja Niemitalo.

Joku nimi merkittävä nimi saattoi aputoimittajalta mainitsematta, mutta lukijahan nämä aputoimittajat tuntee.
Osoite on kuitenkin olennainen tieto, kun haluat mutkatonta toimintaa arkeen:
Puotikatu 7 15700 Lahti P 044 251 4796
sähköposti: patoseudun.toimintakeskus@hotmail.com
Kotisivut: www.toimari.suntuubi.com

Matti Hirvonen

 


Ajankohtaista -arkisto