Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Pimeä kesä - valokuvanäyttely Porvoonjoentiellä

Pimeä kesä
Valokuvaaja Teresia Heikkilä Pimeä kesä- valokuvanäyttelyn tiloissa.

Aina ei valokuvanäyttelyn tiloja tarvitse etsiä kaukaa, sillä nuoret valokuvaajat Anni Juntunen (s. 1993) ja Teresia Heikkilä (s. 1992) ovat pistäneet valokuvanäyttelyn pystyyn kotitalonsa piharakennukseen Porvoonjoentiellä. Näyttely tottelee nimeä Pimeä kesä.

Nuoret naiset ovat harrastaneet valokuvausta vakavammassa mielessä jo useamman vuoden.
- Aloitin valokuvaharrastukseni vuonna 2008 saatuani ensimmäisen kamerani. Olen kuvannut lähinnä omaksi ilokseni, mutta tänä vuonna myös mainostoimisto Lento Oy:n asiakkaille erilaisissa tapahtumissa. Minulla ei ole koulutusta alalle, mutta olen oppinut itse erilaisten kokeilujen kautta kertoo Heikkilä valokuviensa äärellä.

Myös Juntunen on oppisopimuksellä töissä mainostoimisto Lento Oy:ssä, jossa hänen työnkuvaansa kuuluvat olennaisesti valokuvaus ja kuvankäsittely.
Näyttelyn kuvat ovat taidokkaita ja mukana on monta mielenkiintoista kuvaa. Näillä nuorilla naisilla on selkeästi silmää nähdä kameran kautta jotain sellaista, minkä vangitsemisesta tavallinen kuvanottaja voi vain haaveilla. Juntusen kuvissa on usein mukana ihmisiä, kun taas Heikkilä kuvaa mieluiten erilaisia maisemia.

- Kuvia on olemassa paljon enemmänkin, mutta nämä valikoituivat nyt tähän näyttelyyn. Voisi sanoa, että yksi sadasta kuvasta on kelpuutettu mukaan kertoi Heikkilä, joka toivoo saavansa näyttelyn kautta lisää kuvaustöitä.

Kuvia on mahdollista myös varata ja ostaa näyttelyn loputtua, mutta mihinkään sarjatuotantoon valokuvaajat eivät ole innostuneita.
Pimeä kesä- valokuvanäyttely on avoinna maanantaista perjantaihin 31.8 asti klo 12-17 osoitteessa Porvoonjoentie 6A.

Petri Salomaa

 


Ajankohtaista -arkisto