Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


fanit

Kauan eläköön Palloliitto!

Jos päästämme sen valloilleen, se leviää syövän lailla. Se saastuttaa puhtoiset sielumme ja tekee meistä silmitöntä väkivaltaa ihannoivia uusnatseja, likaisia rasisteja, vailla minkäänlaista kontrollia olevia villieläimiä. Jalkapallokulttuuria tartuttavat huligaanit ovat aikamme vitsaus.

Avuksemme tähän taisteluun noita hirviöitä vastaan on onneksemme saapunut Suomen Palloliitto. Tuo suurin ja kaunein oikeudenpuolustaja. Se etsii rasismin rippeet käsiinsä ja puristaa kaiken sen pahan ulos pyhästä lajista. Se nujertaa aggressiiviset huudot vastustajalle, loukkaavat sanat tuomarille ja pahanilkiset herjat omalle joukkueelle. Se tarttuu jokaiseen sanaan ja sanan jokaiseen merkitykseen. Sen syvimpänä tehtävänä on suojella suomalaista jalkapalloa tunteilta. Tehtävä on vaikea, mutta ei mahdoton. Ideanikkarit ovat lyöneet viisaimmat päänsä yhteen ja esimerkiksi sakottaneet FC Lahtea fanien rähinöinnistä, törttöilystä ja sikailuista, kieltäneet alkoholin myymisen vieraskannattajille, antaneet porttikieltoja vaarallisimmille rikollisille ja seuraavana listalla on joukkueelle määrättävät pistemenetykset Veikkausliigassa.

Palloliitto on saanut mukaan koko Suomen kattavaan operaatioonsa huippuluokan nimiä, kuten Median ja Poliisin. Ammuskelut, hyväksikäytöt ja muut arkiset murheet väistykööt tieltä, jalkapallokannattajat [huligaanit, toim.huom] on Poliisin ykköstehtävä tänään. Ratsupoliisit, mellakkapoliisit ja järjestyksenvalvojat pitävät hyvää huolta Lahden hiihtostadionin paristasadasta ihmishengestä, jotka saattaisivat olla hengenvaarassa siinä ylettömässä huutelumyrskyssä, jota tuo järjestäytynyt rikollisjengi ilman liivejä kylvää missä kulkeekin.

Media on levittänyt sanomaa rasistisista sikailijoista, joita jalkapallon sijaan kiinnostaa ainoastaan juopottelu ja kunnon kärhämät. Lehtien objektiivinen näkökulma, sen puolueettomuus ja todenmukaiset uutiset tekevät huliganismista todellisen ongelman. Lööpit eivät valehtele, ne ovat kansan parhaita ystäviä, turvaa tuovia tiedonlähteitä.

Palloliiton ansiosta olemme turvassa. Emme astu enää stadionin vaarallisiin varjoihin. Miksi tarvitsisi, kun televisio tarjoaa miljoonia mahdollisuuksia paljon parempaan? Miksi katsoa lahtelaisten puuhastelua makkaranhajuisella hiihtostadionilla, kun vaihtoehtona on oma jääkaappi, oma sohva ja Messin dominointi.

Miksi tuntea vihaa, rakkautta tai ylpeyttä omaa joukkueettaan kohtaan, kun voi katsoa taitavaa, mutta sielutonta pallottelua.
Nouskaamme seisomaan, taputtakaamme hillitysti rytmissä ja lausukaamme yhteen ääneen "Kiitos Suomen Palloliitto, jalkapallokulttuurin tappaja."

Elina Salomaa

 

 


Ajankohtaista -arkisto