Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Nguyen Närpiöstä, päivää!

13.10.2017

Juhani Melanen

Lahen Tilakeskus vai Pilakeskus?

13.10.2017

Papin Palsta

Hyvää elämää etsimässä

13.10.2017

Ville Skinnari

Koko perheen päiväkoti

13.10.2017


Kauhujen kesä tulossa - ole valmis!

Nythän on niin, että ensi kesä tullee olemaan Suomen historian synkin. Olen henkisesti käynyt opissa henkiparantajilla, Suomen merkonomiseuran tulevaisuusseminaarissa sekä ufotutkimuskeskuksessa Uhtuan Kuittiärvellä tutkailemassa, miten valmistautua tähän katastrofiaaltoon. Äiti Amman , Jari Sarasvuo sekä muut johtavat Suomen tulevaisuustutkijat ovat auttaneet minua muodostamaan tämän prognoosini. Siispä asiaan!

Kaikki alkaa heti helatorstain jälkeen, jolloin hirmuhelteet tuovat Suomeen sellaisen kesän, että vanhukset joutuvat kärsimään siitä aivan erityisesti. Heille on varattava juomisia monta vanha maitotonkkaa, jotta selvittäisiin juhannukseen. Ennen näkemätön siitepölypilvi saa kaikki Suomen allergiapotilaat voimaan pahoin ja astmapiippuja on syytä ryhtyä hamstraamaan jo hyvissä ajoin, kuten kananmunia.
Mutta tämä on pientä sen rinnalla, että suunnattoman suuret sääskiparvet tulevat vitsauksiksemme kuin ennen vanhaan raamatun egyptiläisille. Ne imevät verta ja punkkien armeija hyökkäävät Ahvenanmaan suunnalta ja "boriolis lymfio" kaivautuu pikkulasten aivoihin kuin jääpiikki voihin.

Auringon ultraviolettisäteily nousee taas 11 vuoden jälkeen ennätyslukemiin ja siltä suojautuminen on tehtävä pelastuslaitoksemme taholta pakolliseksi. Otsonikato Suomessa on tosiasia. Hyvä keino estyä tästä, on ostaa armeijan lakkautettavista ylijäämävarastoista foliopaperia, jolla voi suojautua myös mahdollisilta ydinlaskeumilta ja säteilyltä, jotka saattavat kulkeutua meillekin asti Lähi-idästä, jos Israelin pojat polkaisevat Iranin ydinlaitokset taivaan tuulin ja Syyriaa ei saada muuten kuriin kuin pommittamalla se kivikauteen.

Yksi hyväkin asia tässä on pitää mielessä , sillä Kreikkaan ei tarvitse lähteä lomailemaan, koska euroilla ei siellä enää voi maksaa ja drakhman arvoa on vaikea ennustaa, koska maa ajautuu konkurssiin ja syvään lamaan. Espanjassa ja Italiassa alkavat myös vaikeudet, sillä nuorisotyöttömyys aiheuttaa sen, että lakkoliikkeet ja ääriainekset ottavat vallan ja syöksevät kinkkumies Berlusconin vallasta ja hän menettää kaikki lahjonnalla hankkimansa TV asemat nuorille radikaaleille, jotka aloittavat vihreän vallankumouksen periaatteella: 50-vuotiaIna pois äidin ja iskuin asunnosta nostamaan eläkettä.

Kesän tilannetta pahentavat vielä erilaiset vieraslajit, kuten jättiputki ja villit lupiinit, jotka sananmukaisesti villiintyvät valtaavat maaseudut. Ruotsissa onkin jo perustettu kunnallisia vieraslajien tuhoojapartioita; menkäämme ja tehkäämme samoin. Myös hirvikärpäset ja kaikenlaiset puoliserkut yrittävät tunkeutua meidän kesämökkiläisten tonteille ja yrittävät lahjoa kahvipaketeilla meitä antamaan heille sijaa majatalossa. Tähän on syytä varustautua kaivamalla isoisän piilottama suomikonepistooli naftaliinista ja ottaa se esille pelotukseksi.

Mätäkuussa alkaa tilanne jo vaikuttaa toivottomalta sillä jättiläisetanat ovat syöneet mökkipuutarhojemme sadon ja hevosmuurahaiset saunamme, luultavasti myös lapsenlapsemme. Mutta onneksi ex oriente lux eli vähemmän latinaa opiskelemattomille suomennettuna idästä loistaa taas valo. Tsaari Putin joukkoineen rientää Suomi-pojan avuksi ja pääsemme venäläisten herkkujen pariin syömään belunga kaviaaria ja juomaan aitoa venäläistä vodkaa. O tempora o mores eli oi aikoja oi tapoja! Ja lopuksi sateella kannattaa mennä kalaan vaikkei tärppäisikään. Nauttikaa kesästä; tämä voi olla viimeisenne.

Jussi Melanen


Kolumnistin muut kolumnit