Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Saksalassa siivottiin ympäristöä taas kerran

10 talkoolaista osallistui yhteiseen ympäristön siivoukseen Saksalassa maanantaina 7.5. Ainakin yhden ison taloyhtiön talkoot osuivat samalle illalle, se velotti vähän talkooporukkaamme. Aurinkoinen talkoosää houkutti olemaan ulkona ja alueen siistiminen toi roskien kerääjille tyytyväisen mielen.

Saksala
Outoa rojua löytyy kulkuväyliemme varrelta, kuten muovikanistereita.

Pekka toi totuttuun tapaan Hakapolun varrelta useita isoja säkillisiä mitä merkillisintä roskaa. Koirankakkapussejakin löytyi jälleen kerran pusseineen luontoon heitettynä.

Destian toimittamat makkarat ja juomat riittivät tälle talkooporukalle. Itse grillasimme makkarat lopulta päiväkodin viereisen kentän reunassa. Poliisikin meinasi puuttua grillin sytyttämiseemme, kun virittelimme sitä aluksi päiväkodin piha-alueella, emmekä olleet hoksanneet kysellä lupaa päiväkodilta! Nopeasti kuitenkin selvisi, ettemme nyt rikollisin aikein niitä tulia sytytelleet..

Viime vuonna käytimme samaa piha-aluetta, mutta silloin kukaan ei epäillyt hyvää tarkoitustamme. Kuntatekniikan huolehtiessa alueemme kunnossapidosta makkaranpaisto toimi joustavasti, kun Kuntatekniikasta saapunut mieshenkilö hoiteli itse tuomallaan puugrillillä grillauksen. Tarjoilutkin olivat vielä pari vuotta sitten hieman runsaammat.

Hyvillä mielin palasimme näistäkin talkoista lopulta koteihimme. Olimmehan kantaneet jälleen kerran "kortemme kekoon" yhteisen viihtyvyytemme hyväksi.

Talkooterveisin
Vuokko Kautto

 


Ajankohtaista -arkisto