Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Linnanmäki kutsuu taas

- Panostamme alkavana kautena vahvasti asiakasviihtyvyyteen, tasokkaisiin palveluihin ja ohjelmaan mainitsi toimitusjohtaja Risto Räikkönen 10.4. esitellessään tiedotusväelle Suomen suosituimman matkailukohteen, Linnanmäen kesää ja jatkoi: 'Portit avautuvat lauantaina 21.4 ja vuosi 2012 tarjoaa uusille vierailijoille erilaisia syitä tulla huvipuistoon. Ja kuten tiedetään, olemme hyvällä asialla, sillä Linnanmäen toiminnasta saatavilla tuotoilla tuetaan suomalaista lastensuojelutyötä'.

- Lahjoitettava summa on kasvanut vuosi vuodelta ja vuonna 2011 lahjoitussumma oli €3.3 miljoonaa ja uskomme nyt summan nousevaan €3.5 miljoonaan. Tunnuslauseemme on vanha tuttu, sanoi Räikkönen ja se on 'Ilo asuu Linnanmäellä'. Sisäänpääsy Huvipuistoon on ilmainen, minkä vierailijat ovat kokeneet positiivisena yllätyksenä! Toivomme saavamme uusia kohderyhmiä, jotka tulevat nauttimaan hyvästä ruoasta, monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, puiston visualisesta kauneudesta ja toisten iloisten ihmisten kohtaamisesta, korosti Räikkönen.

Räikkönen
Linnanmäen toimitusjohtaja Risto Räikkönen

Uutta 2012 Linnanmäellä on Maalaistalo myyntipalvelussa, käyminen Prinsessa käymälässä, käydä kahvilla eteläeurooppalaiseen tapaan entisen Sokkelon tiloihin rakennetussa KahVille Linnankulmassa. Uutta on ostaminen jäätelöä 1950-luvun retrobussissa, pelata Hevisauruspeliä, havaita timantin säihkettä koristealtaiden pohjalta. Uudistunut pelialue Kinect&Xbox toimii edelleenkin, voi heilutella pelialueella Tähtien sodan valomiekkaa. Poikkeuksena pelialue avataan jo 14.4.lauantaina, sillä tuolloin saapuneet jääkiekkofanit taistelevat VHL 12-pelin suomenmestaruudesta. Peacock-teatterissa voi nauttia Hevisaurusten huikeasta seikkailusta "Salaisessa tehtävässä". Paikalla on nuoret suosikki Robin musiikkeineen, jne. Estradi on entistä suuremmalla ohjelmatarjonnalla, kaiken ikäisille! Uniton taitelijain akrobaattitemput ovat entistä vaikeampia ja Estradilla esiintyvä Mr Michael Monroe on tv:n kautta tuttu bändin solistina.

American Car Show

Pääsiäisen aikaan neljänä päivänä oli Helsingin Messukeskuksessa suurnäyttely Finnish Hot Rod Assosication:n [FHRA] American Car Show. Eli amerikkalaisten autojen esittely ikään katsomatta! Kävijöitä oli ainakin 75 000. Tuo puuhakas isäntäkerho on perustettu jo 1972 ja tämä oli kerhon 35. näyttely. Ensimmäinen kerta oli 1978 Tikkurilan jäähallissa.

- Kun kyseessä on juhlanäyttely, niin kulunut aika näkyy teemassamme : "40 vuotta ja rakentelu jatkuu...", kertoi avauksessa lehdistöpäällikkö Lasse Norres ja jatkoi: Tämän näyttelyn tekeminen alkoi kesällä 2011 ja halusimme saada näyttelyyn läpileikkauksen vanhasta että uudesta. Kokemuksesta sekä uusista ideoista. Uskomme onnistuneemme, mutta ainahan näin laajassa näyttelyssä tulee peruutuksia sekä pikkupettymyksiä. Kun näyttelyssä on paljolti perhevierailun ilmettä, niin olemme jälleen kerran onnistuneet luomaan tapahtuman, minkä mukaan otettava tiedotusanti on laaja, näkemiset tallentuvat mieliin ja onhan saatavilla valokuvia että videoita, omien otosten lisäksi, totesi Norres.

Näyttely oli jaettu neljään suurhalliin, joissa "American Car Show´lla" oli kolme erillistä aihetta. Näissä keskityttiin jenkkiautoihin, siis siipiautot ja poniautot, muskelit, customit, rodit, you name it! Kerhon "Tuning Car Show"keskittyi toiseen valtavirtaan Tuningiin, missä eurooppalaiset ja japanilaiset autot olivat etusijalla. Tuning-genre´eheen kuuluivat stereot, levikkeet, turbot ja tietysti Drifting. MC Haven puolestaan esitteli rakennetut moottoripyörät ja sen kirjo oli valtava. Minkä kyllä on huomannut kesäisillä viikonlopputeillä. Kun näyttelyssä oli pientä väkeäkin, niin ainakin poikia kiinnostivat kuutoshallin pienoismallit, joita oli noin 100 kpl. Tiedonhaluinen saa lisävalaistusta näyttelystä vaikkapa: 
www. veekasi.net/tutustu

Näytteille asettajia oli pyöreästi 80 yksikköä ja löytyipä Etelä-Pohjanmaalta mukana olijoita. Vaikkapa Kauharacing.
Tulevaa kalenteriakin esiteltiin:
FRAH:n Alastaro 2.6 ja 5-8.7
DEFA finals 1-2.9.
Alahärmä on 9.6. (ilmainen)
Kalajoki 21-22.7.
FHRA on luvannut siivosti ajavat prätkäkuskit paikalle!

-Pekka Vanhala-

 

 


Ajankohtaista -arkisto