Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

joulu ja jooseppi. kyllä miestä syrjittiin raskaimman mukaan.kun vaimo teki temput.tämä touhu vaiennetaan joulun sanomassa. 11.12.2017 09:13
Kansakoulukatu taas pysäköintikieltoon.Kerrostalojen kohdalla kielto molemmilla puolilla katua. 10.12.2017 14:54
teatteri uutiset.omat mutterit ei yhteiset mutterit.maksetaanko teilläkin osa palkkaa rahana.mitä kaikkea lauseet pitää sisällään. 07.12.2017 08:29
Syy ja seuraus sekoavat singulariteetissa, Melanen! T. Moskovan Mantere. 04.12.2017 16:49
Kiitos tästä taiteeseen liittyvästä Melastelusta! Täyttä asiaa! T. Moskovan Mantere. 25.11.2017 18:21

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Jörkka ei petä

15.12.2017

Juhani Melanen

Soteenkaaren päätä ei vaan näy!

15.12.2017

Papin Palsta

Taivaalta tähden valitsen

15.12.2017

Ville Skinnari

Hallitus haluaa rankaista työttömiä

15.12.2017


Ilen hajatelmat

Ile

Viidakon tähtöset

Jo ensimmäinen jakso todisti, että vuoden surkein tv-sarja on löytynyt: Viidakon tähtöset. Sarjan juonen, jossa kymmenen julkkiskaunotarta on kerätty Thaimaahan, autiolle saarelle selviytymään rankoista olosuhteista, voisi kuvailla paremmin lauseella: Silikonibimbot kirkuvat ja kiroilevat. Onko kenties mitään niin kuvottavaa kuin kaunis nainen, joka päästelee koko ajan ruokottomuuksia suustaan? Tai pitäisikö sanoa, itseään kauniina pitävä nainen, joka latelee rivouksia botoxilla pumpatuista huulistaan. Eräskin näistä kilpailijoista, joka on vähän aikaa sitten hakenut Tiina Jylhän kauneusklinikalta itselleen täydellistä vartaloa toisessa tosi-tv-sarjassa, näyttää viidakko-olosuhteissa suoraan sanoen turvonneelta pusukalalta.

Viidakon tähtöset on ollut toistaiseksi katsojamenestys Sub-kanavalla. Sen kanssa on päässyt lukemissa kilpasille ainoastaan Big Brother. Tähän voisi todeta, kuten Veikko Vennamo aikoinaan, että pitikö minun tämäkin vielä nähdä, mutta totta se vaan on. Toisaalta blondibimbojen suulliset hengentuotteet ovat välillä sitä luokkaa, että niiden seuraamista on pakko jatkaa. Voiko kukaan ihminen olla oikeasti noin pönttö?

Tässä muutama esimerkki Järjen jättiläist..., anteeksti Viidakon tähtösten ajatuksenjuoksusta. Kun arvon leidit saivat kuulla joutuvansa viidakkoon, yksi neropateista ilmaisi huolensa, että toivottavasti tropiikissa ei oo karhuja. Muuten homma menettelisi. Putiikinpitäjä ja playboy-malli Suski Penttilälle taas kelpasivat matkakohteena kaikki muu paitsi Kuopio. Sen jälkeen hänellä onkin ollut ikävä perussavolaista sisävessaa.

Chat-juontaja Iida, joka on todistanut päivätyössäänkin olevansa varsinainen verbaalivirtuoosi, jätti viidakkoleirillä aluksi peseytymisen väliin, koska pelkäsi "luonnonvettä". Hänen mustat hiuksensa ovat kuulemma blondattu. "Jos mä meen kloori- tai meriveteen, ne menee rastoille. Tieksä", tyttö kauhisteli. Suunsa hän olisi sentään voinut pestä muiden leirillä olevien kirosana-automaattien kanssa saippualla.

Kilpailun edetessä kahteen ryhmään jaetut neitoset ovat kehuskelleet vuoron perään "erätaidoillaan" - ennen kuin joutuivat luopumaan autiosaarelle rahtaamistaan lukuisista korkokenkäpareista. Toisen joukkueen diktaattoriksi noussut Martina Aitolehti antoikin havainnollisen näytteen, millainen hän on soutajana. Hän lähti etummaisena melojana tavoittelemaan maalilippua kahden hengen kanootilla. Kun takana oleva kilpakumppani huopasi samaan aikaan, Martina huusi tälle, että souda samalta puolelta. Sen jälkeen tytöt pyörivät yhtä ympyrää, kunnes kilpaileva joukkue korjasi potin. Rannalle vihdoin päässyt Martina kirosi sydämensä kyllyydestä, potki venettä ja totesi, ettei ole eläessään istunut yhtä paskassa paatissa.

Viidakon tähtösiä seuratessa tulee pakostakin mieleen, että tämä, jos mikä, on naissukupuolta alentavaa soopaa. Kadunvarsia koristavista alusvaatemainoksista on pitkä matka tähän seksistiseen nöyryytykseen. Sarjan jättämän henkisen aukon täyttämisessä naisasianaisilla riittäisi töitä riittämiiin. Nämä silikonilla täytetyt typerykset todistavat kilpaa toisilleen, että äly ja kauneus eivät viihdy samassa kropassa. Onneksi sentään kauneus on vielä katsojan, eikä plastiikkakirurgin silmässä. On kerta kaikkiaan vaikea kuvitella äkkiseltään minkäänlaista miesryhmää, joka munaisi itsensä yhtä rankasti yrittäessään suoritua naisille kuuluvista tehtävistä kuten Viidakon tähtöset omistaan. Eikä tämä ole mitään sovinistin puhetta.

Moni sarjaa seurannut on varmaan ihmetellyt, miten nämä kävelevät aikapommit yleensä selviävät hengissä suljetuissa ääriolosuhteissa. Todistettavasti lääkäri on kuitenkin lähellä, sillä eräällä kilpailijattarella oli mennyt irtoripsi silmään, ja hän tarvitsi pikaisesti ensiapua. Myös tämä meidän iki-ihana, hevosten parissa kuulemma ronskeihinkin otteisiin tottunut Suskimme kaatui heti alkumetreillä ja satutti leukansa! Lääkäri asensi entiselle alastonmallille jättimäisen laastarin leukaa koristamaan. Toivoisin vain, että jokainen v-alkuisia sanoja vuolaasti viljelevästä viidakkotissijoukkiosta saisi mammuttilaastarin koko suuvärkkinsä ympärille.

Ilkka Isosaari

 


Kolumnistin muut kolumnit