Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

miten toteuttaa tasa-arvoa.kun nainen on kyvytön tehtävissään.poliisissakin tämä tuli ilmi.jo 30 prosentin kiintiö henkilökunnassa .tekee tiukkaa suoriutua työssä.napsivat rusinat pullasta.tasa-arvon nimissä. 23.10.2017 08:32
taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Keripukkien vuosi

Kerinkallion oma mopedi- ja motskariyhistys Keripukkien vuosi 2011 kului mukavan sopivasti hiljaa kiirehtien.
Muiden mopokkaiden kanssa yhteisiämopoajeluja oli runsaasti: Suurimpana jokakeväinen, toistasataa kilometriä pitkä Vesijärven ympäriajo, jossa oli yht. 363 pappamopoa ympäri Suomea.

Keripukit
Valkoisen talon Tapaninajot käynnissä

Muita ajoja oli mm. Pärnämäen pärinät, Siikaniemen yöajo, Heinäsuon kesäteatterireissu, Vapunajot sekä tietysti Keripukkien oma, jo pitkän perinteen omaava Valkoisen talon Tapaninajot.

Tällä kertaa sää suosi oikein olan takaa: lämpöasteita yli viisi, eikä lunta ollenkaan. Oli tosi mukava keli ajaa kaupungin halki Räsäsen Kallen johtaessa letkaa legendaarisella 1955-vuosimallisella Zetor-traktorilla.

Kuitenkin yhtenä tärkeimmistä tapahtumista oli Keripukkien "oman kortensa kekoon kantaminen" PHKS:n lasten psykiatriselle osastolle järjestettyyn iltaan, jossa ajellutettiin mopoilla nuoria potilaita, paistettiin makkaraa ja vietiin lapsille karkkia.
Muusta hyväntekeväisyydestä voisi mainita Kerin vanhan hyppyrimäen montun raivaaminen lapsille pulkkamäeksi sekä makkaranpaistopaikan raivaaminen esim. laskiaisriehaa varten.

Keripukkien Uuden vuoden perinteeksi on muodustunut jätkänkynttilän vieminen Kerinkallion korkeimmalle laelle ikäänkuin egologisempana vaihtoehtona. Tänä vuonna alas leikkipuiston kulmalle saapui usean kymmenen hilpeä juhlijan joukko vastaanottamaan Uutta vuotta esittäen ilotulituksen, jollaista ei Kerillä ole miesmuistiin nähty. Suuret kiitokset siitä kaikkien puolesta.

Timo Äikäs

 


Ajankohtaista -arkisto