Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

kirkon edustajat kerjää minulta rahaa. sitten muka kirkko avustaa köyhiä.missä se jumala ja enkelit olikaan.näidenhän se piti auttaa.mihin siinä minua tarvitaan. näyttäs se jumala enkeleineen kykynsä.eikä minulta pyytelisi apua. 10.08.2017 10:08
lasten erilainen pahoinvointi senkun paisuu.naiset vain vaikenemalla salaa osuuttaan.naiseltakin otetaan lapsi huostaan.kun ei kykene kasvattajana huolehtimaan.vähänä on naisten kyvyt.kun eivät ymmärrä kyvyttömyyttään. 04.07.2017 12:17
lisää naisasiaa arvostelua nainen ei salli. arvostelin yhtiön hallituksessa.minut puotettiin hallituksesta.tapahtui 2 minulle mieluisaa asiaa.naiset esitteli jälleen itseään.tämä pieni uutinen suuri asia. 26.06.2017 09:48
naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Keripukkien vuosi

Kerinkallion oma mopedi- ja motskariyhistys Keripukkien vuosi 2011 kului mukavan sopivasti hiljaa kiirehtien.
Muiden mopokkaiden kanssa yhteisiämopoajeluja oli runsaasti: Suurimpana jokakeväinen, toistasataa kilometriä pitkä Vesijärven ympäriajo, jossa oli yht. 363 pappamopoa ympäri Suomea.

Keripukit
Valkoisen talon Tapaninajot käynnissä

Muita ajoja oli mm. Pärnämäen pärinät, Siikaniemen yöajo, Heinäsuon kesäteatterireissu, Vapunajot sekä tietysti Keripukkien oma, jo pitkän perinteen omaava Valkoisen talon Tapaninajot.

Tällä kertaa sää suosi oikein olan takaa: lämpöasteita yli viisi, eikä lunta ollenkaan. Oli tosi mukava keli ajaa kaupungin halki Räsäsen Kallen johtaessa letkaa legendaarisella 1955-vuosimallisella Zetor-traktorilla.

Kuitenkin yhtenä tärkeimmistä tapahtumista oli Keripukkien "oman kortensa kekoon kantaminen" PHKS:n lasten psykiatriselle osastolle järjestettyyn iltaan, jossa ajellutettiin mopoilla nuoria potilaita, paistettiin makkaraa ja vietiin lapsille karkkia.
Muusta hyväntekeväisyydestä voisi mainita Kerin vanhan hyppyrimäen montun raivaaminen lapsille pulkkamäeksi sekä makkaranpaistopaikan raivaaminen esim. laskiaisriehaa varten.

Keripukkien Uuden vuoden perinteeksi on muodustunut jätkänkynttilän vieminen Kerinkallion korkeimmalle laelle ikäänkuin egologisempana vaihtoehtona. Tänä vuonna alas leikkipuiston kulmalle saapui usean kymmenen hilpeä juhlijan joukko vastaanottamaan Uutta vuotta esittäen ilotulituksen, jollaista ei Kerillä ole miesmuistiin nähty. Suuret kiitokset siitä kaikkien puolesta.

Timo Äikäs

 


Ajankohtaista -arkisto