Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

sisäiset uhat selvitettävä sanoo kanerva. poliitikko ei ymmärrä näköjään uhkia. on meillä siinä poliitikko.no ainakin naisten tekemät vääryydet.jotka on selvittämättä.kyvyttömät pois paikoiltaan. 21.08.2017 08:42
Kysyisin nyt. Saako tänne kirjoittaa, vaikka ei osaakaan. Aloitukset pienellä ym.söherrystä. Jos olis edes asiaa, niin vielähän sen saattaisi kestää. 20.08.2017 18:43
meillä moni ei ymmärrä lukemaansa.ja nämä samat on sitten tekemässä päätöksiä.kun tekee ratkaisuja täytyisi ymmärtää mitä tekee.seuraukset on senmukaiset mitä nyt on. 17.08.2017 11:42
kirkon edustajat kerjää minulta rahaa. sitten muka kirkko avustaa köyhiä.missä se jumala ja enkelit olikaan.näidenhän se piti auttaa.mihin siinä minua tarvitaan. näyttäs se jumala enkeleineen kykynsä.eikä minulta pyytelisi apua. 10.08.2017 10:08
lasten erilainen pahoinvointi senkun paisuu.naiset vain vaikenemalla salaa osuuttaan.naiseltakin otetaan lapsi huostaan.kun ei kykene kasvattajana huolehtimaan.vähänä on naisten kyvyt.kun eivät ymmärrä kyvyttömyyttään. 04.07.2017 12:17

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Toisistaan vieraantuneet suomalaiset

18.8.2017

Juhani Melanen

Brändi Lahden sietämätön hilpeys

18.8.2017

Papin Palsta

Jumalan tie

18.8.2017

Ville Skinnari

Lyhyt kesä ja pitkä syksy

18.8.2017


Konsta Hietanen on joulun lapsi

Konsta Hietanen toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa jouluisesta kirkkokonsertista, kun hänet nähdään konsertoimassa Launeen kirkossa tänä lauantaina. Konstan Usko Joulun Taikaan -konsertti sai ensi-iltansa keskiviikkona Joutjärven kirkossa.

 - Olen todellinen jouluihminen. Voisin laulella joululauluja vaikka pari kuukautta naureskelee Konsta. Musiikki kuuluu olennaisena osana perheemme jouluun ja se luo oman tunnelmansa joulunviettoon.
Niinpä ei olekaan mikään ihme, että miehellä heräsi jo lapsena ajatus jouluisesta kirkkokonsertista.
 - Kyllä tämä on ollut mielessä jo vuosia ja onkin hienoa, että nyt pääsen vihdoinkin toteuttamaan monivuotisen unelmani huokaa Konsta. Viime jouluna tein yhden kirkkokonsertin Mika Pohjosen kanssa ja se oli hyvä kokemus. Mika on kovan luokan ammattilainen, joten oli hienoa olla mukana ja nähdä miten homma hoidetaan tyylikkäästi.

Konsta
Konsta Hietanen toteuttaa monivuotisen haaveensa lauantaina Launeen kirkossa

Konsertissa kuullaan Konstan mukaan hyvin kirkkoon kuuluvia hieman hartaampia joululauluja kuten "Varpunen jouluaamuna", "Tulkoon Joulu" jne. Myös yksi Konstan oma kappale kuullaan, sillä konsertin nimikappale "Usko Joulun taikaan" on lähtöisin miehen omasta kynästä.
Konsertin säestäjät ovat Matti Hussi (piano) sekä Jarkko Kiiski (perkussiot, sähköpiano). Kahdessa kappaleessa kuullaan myös Konstan akustista kitaraa.

Jatkossakin Konstaa kiinnostaisi tehdä keikkoja mies ja kitara-periaatteella.
- Englanninkielinen pop- ja rockmusiikki on lähinnä sydäntäni. Futis, työni kuntoklubilla sekä perhe vievät ymmärrettävästi paljon aikaani, mutta toivottavasti joitakin keikkoja olisi mahdollista tehdä jossain välissä toivoo Konsta tulevaisuudestaan.

Ammattina jalkapallo

Konsta Hietanen on monelle tuttu television Tenavatähti-kisasta 90-luvun puolivälistä sekä roolistaan Poika ja Ilves-elokuvassa. Viime vuodet mies on kuitenkin keskittynyt suurimpaan intohimoonsa eli jalkapalloon eikä lainkaan huonoin tuloksin.
 - Teini-iässä laulaminen jäi taka-alalle, koska ns. turha julkisuus ei minua ole koskaan kiinnostanut. Kaikenlaisia kissanristiäisiä ja TV-ohjelmaa olisi ollut tarjolla, mutta minua sellainen lähinnä tympäisi. Niinpä keskityin mielummin jalkapalloon kertoo Konsta.

Pari viime kautta Konsta pelasi Myllykoskella liigaa, mutta ensi kesänä on edessä paluu Lahteen ja mustaan kuhnuripaitaan.
 - Lahdesta kyseltiin ja minä olin tietenkin kiinnostunut. Koska koti on ollut kokoajan Lahdessa, oli helppo valita FC Lahti.
Kävin kesällä katsomassa pari matsia ja peli näytti erittäin hyvältä. Lisäksi tunnelma oli Kisapuistossa loistava muistelee Konsta.
Se onko tuleva pelipaikkani puolustuksessa vai keskikentällä, ei ole oleellista. Minulle käy mikä pelipaikka tahansa. Valmentaja päättää nämä asiat toteaa Konsta.

FC Lahden mahdollisuudet ensi kauden liigassa Konsta näkee hyvinä.
 - Jos pystymme toteuttamaan valmentajan pelitapaa läpi kauden vastustajasta riippumatta, tulevat tuloksetkin olemaan hyviä.

Muutama vuosi sitten Konstaa oltiin viemässä ulkomaille. Vieläkö miehen haaveissa siintelee ulkomaan pelikentät?
 - Rehellisesti sanottuna ei tällä hetkellä. Viime kaudet olivat loukkaantumisien sävyttämiä, joten pääfocus on nyt päästä pelaamaan ehjä kausi. Tietysti jos kausi menee hyvin sekä itseltäni että joukkueelta, voisivat ulkomaatkin olla mahdollisia tunnustaa Konsta.
Sen verran seikkailuhenkinen perhe me olemme, ettei se ajatuksena mikään mahdottomuus olisi pelata muutama vuosi vaikka ulkomaillakin mietiskelee Konsta

Patomäen Zidane?

Perhettäkin on jo Konstalle siis kertynyt. Ex-tenavatähti on tänä päivänä jo 27-vuotias kahden pojan ( 2v ja 4v. ) isä.
Perheen kolmas lapsi syntyy alkuvuonna, joten kotona riittää varmasti vilskettä jatkossakin. Muutama vuosi sitten Konstasta tuli etelälahtelainen, kun hän muutti perheineen Patomäkeen.
 - Täydellinen paikka asua mainostaa Konsta nykyistä asuinseutuaan.

Tenavatähtivuodet ovat asia, josta Konsta ei niin kauhean mielellään nykyään juttele. Myöskin viime tiistaina televisiosta tullut Poika ja Ilves-elokuva jäi tällä kertaa katsomatta.
 - Ihmeen hyvin ihmiset tuntuvat kuitenkin nuo jutut vielä muistavan ihmettelee Konsta. Onneksi palaute on liki aina positiivista.
Kyllä niitä kuitteja tulee aina silloin tällöin, joskus katsojilta, joskus pelikavereilta ja joskus jopa vastustajalta hymähtää Konsta.
Ei se niin vakavaa ole, itsekin tykkään höpöttää vastustajien kanssa ottelun aikana tunnustaa monilahjakas Konsta lopuksi.

- Petri Salomaa-

 


Ajankohtaista -arkisto