Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Lahden Kaleva tarjoaa Saksalassa monipuolista uintitoimintaa

Saksalan uimahalli on ollut hallin valmistumisesta Lahden Kalevan kotihalli. Tänä syksynä seuran uintijaoston toiminnassa tapahtui uutta. Pitkäaikainen yhteistoiminta Uimaseuran kanssa loppui . Sen seurauksena Kaleva alkoi järjestää aikuisten uimaopetusta torstai-iltaisin Saksalassa.

Opettajina toimivat Olavi "Opa" Lehtinen ja Pirjo Lehtinen, molemmilla pitkä ura uinnin parissa.
Aikuisten uintitekniikkakurssilla on mahdollisuus oppia hyvä uimataito, joka on hyvin tärkeä kaikille, mutta varsinkin kuntouimareille. Kurssilla käydään läpi hyvän uimataidon perusteet, kuten hengitys vedessä, kelluminen, uintiasento. Opetellaan eri uintilajit: selkäuinti, kroolinuinti ja rintauinti ja niiden oikeat uintiliikkeet. Näin uintiharrastuksesta voi saada enemmän irti. Aikuisenakin voi oppia uimaan paremmin.
Lapsena ja nuorena opittu vääränlainen uintitekniikka voidaan muuttaa, uimisesta tulee monipuolisempaa ja tehokkaampaa. Samalla korjautuvat uimista haittaavat niskajännitykset ja hengittämisen vaikeudet. Uinti on terveellinen ja turvallinen liikuntaharrastus kaikenikäisille.
Torstai-illan ryhmissä on vielä tilaa.

 vauvauinti
Suosittu perhe- ja vauvauinti kerää runsaasti osanottajia

Kalevan suosittu vauva- ja perheuinti jatkuu kuten jo yli 26 vuoden ajan. Lauantaiaamuisin Saksalassa polskivat vauvat ja isommat lapset ja oppivat leikkien avulla uimataidossa tärkeitä perusasioita kuten sukeltamisen, kellumisen ja hyppäämisen.
Perheet ilmoittautuvat ryhmiin jo ennen lapsen syntymää ja varmistavat näin mukaanpääsyn tähän suosittuun koko perheen harrastukseen.

Lahden Kalevan monipuoliseen uintitoimintaan kuuluvat tietysti kilpauimarit, jotka harjoittelevat 6-8 kertaa viikossa Saksalassa valmentajansa "Opa" Lehtisen johdolla. Jälkikasvun takaamiseksi on suunnitelmissa aloittaa juniorien valmennustoiminta, kunhan saadaan ryhmille ohjaajia.
Kalevan Mastersuimarit ovat vuosien mittaan saavuttaneet roppakaupalla mestaruuksia seniorien kilpailuissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Pirjo Lehtinen

 

 

 


Ajankohtaista -arkisto