Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Futiskausi kassissa

Kaveriporukoiden jalkapallosarjat pelattiin Kortteliliigassa jo 42. kerran, leikissä oli mukana 103 joukkuetta ja otteluita kamppailtiin kuluneen kesän aikana yhteensä lähes 700.

Klassisen isonkentän mestariksi pelasi Kimmo Haapsaaren johdolla Villähteen ylpeys Lähde Krouvi ja pienjoukkuesarjojen parasta osaamista esitti Sami Takalan manageroima Naisvoimistelijat Tähkä. Hyvällä sykkeellä pelatun Mimmiliigan kultamitalit nappasi FC Matamit ja Pappasarjassa parhaaseen vauhtiin pystyi Saksalan Krouvin nimivahva nippu.

Yksi sarjakesän upeimpia juttuja oli nuorten joukkueiden vahva esiinmarssi. Jännä juttu sinänsä miten sukupolvi toisensa jälkeen löytää tämän pelimahdollisuuden ja ottaa sen omakseen. Nuorista kyvyistä mainittakoon vielä erikseen Perttu Laitisen luotsaama Momentum, jolle on helppo povata hyviä pelikesiä myös jatkossa. 
 

 

kortteli
Näin iloisissa tunnelmissa päätti kautensa pj.kakkosen pronssijoukkue Varsity Llamas.

Ja mitä Kortteliliiga voisi toivoa pelaajiltaan jatkossa. Ainakin parempaa asennetta erotuomarihommiin, kaverisarjat voidaan viedä läpi vain joukkueiden omia tuomareita käyttäen, joten jokaisen joukkueen soisi skarppaavan omalla vihellysvuorollaan. Hyöty tästä jämäköitymisestä koituu kuitenkin kaikkien pelaajien hyväksi. 

 

Kaikkien vetäjien puolesta on syytä esittää toive paremmasta maksukulttuurista. Jokainen pelaaja voisi sisäistää osuutensa joukkueen menoista entistä paremmin ja hoitaa reilusti omat maksunsa joukkueen vetäjälle vaikka mieluusti ennen pelien alkua, kuin vasta kymmenen kinuamisen jälkeen.
Jätkäpoikien sarjassa, jätkäpojat vastaavat myös kaikista kuluista itse ja joukkueiden vetäjillä riittää kyllä puuhaa muutenkin.

Talven aikana on kaikilla korttelipeleihin osallistuneilla aikaa pohtia näitä pikkuparannuksia. Jaosto pohtii puolestaan sääntöjä ja systeemejä. Joukkueet juostaan jälleen kasaan maaliskuun puoliväliin mennessä ja harrastejalkapalloilijat kirmaavat kentille uuden sarjakauden merkeissä toukokuussa 2012.

Jake RopponenAjankohtaista -arkisto