Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

miten toteuttaa tasa-arvoa.kun nainen on kyvytön tehtävissään.poliisissakin tämä tuli ilmi.jo 30 prosentin kiintiö henkilökunnassa .tekee tiukkaa suoriutua työssä.napsivat rusinat pullasta.tasa-arvon nimissä. 23.10.2017 08:32
taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Olenko outo, olen hetero!

Homot ja lesbot viettävät juhlia ympäri maailmaa ja kuljeskelevat kukkakimput kauloilla kuin hipit 1960-luvulla julistamassa oikeuksiaan mennä naimisiin samaa sukupuolta olevien kanssa. Helsingissä järjestetään viikonloppuna oikein kunnon karkelot eli Flow juhlat, jossa tosin eivät esiinny pelkästään lesbot ja homot, mutta jossa korostetaan naisten oikeutta pukeutua haluamallaan tavalla pelkäämättä tulla raiskatuksi.

No meitähän tänne maailmaan mahtuu kaikenlaista ja minulla ei ainakaan ole mistään tai ketään vähemmistö vastaan mitään, mutta joskus olen ihmetellyt, että tarvitseeko kaikkea julistaa juhlilla ja kulkea kanniskelemassa kylttejä näissä tapahtumissa. Jotkut voivat saada herneen tästä nenäänsä ja käyttäytyä helposti aggressiivisesti, kuten kävi samoissa juhlissa viime vuonna. Tasavaltamme sosialistiäitihän on tunnettu suojelija ja SETA-jäsen, joka siunaa yhtä hyvin kettutyöt kuin sukupuolineutraalit avioliitot. Hyvä näin! Suvaitsevaisuus on kaiken viisauden alku, mutta mutta mihin vedetään raja.
Seksuaalivähemmistöjen oikeuksien turvaaminen on oikein, mutta entäs sitten pedofiilit. Vanhoillislestadiolaiset ovat nyt poliisitutkinnan kohteena, koska on heidän johtajistaan lukuisat ovat käyttäneet lapsia seksuaalisesti hyväkseen, samalla tavalla kuin katoliset papit ympäri maailmaa. Näistä asioista vaietaan erityisesti kirkon piirissä, jossa kuitenkin saa nykyisin jo vaihtaa sukupuolta ja pitää virkansa kirkkoherrana tai kirkkonaisena; rinnoilla tai ilman.

Olen kuitenkin jossain mielessä vanhoillinen ja erityisesti minua on alkanut sapettaa se, että tänne vapaaseen Suomen maahamme olaan luomassa kaikenlaisia kiintiöitä. On kiintiöpakolaisia, kiintiöromaaneja, kiintiö sitä ja tätä. Silloin liikutaan vaarallisilla vesillä, jos esimerkiksi homous ja lesbous on tietty etu esimerkiksi työpaikan saamisessa tai jossain virassa tai näitä virkoja ollaan kiintiöittämässä. Kyllä koeteltu kansalaistaito tai kunnon pitäisi ratkaista ainakin työpaikka asioissa.

Tätä mieltä on varmasti myös Kama Sutrassa mustan vyön omaava kansamme edustaja Ilkka Kanerva. Hän ja Matti Nykänen ovat median vapaata riistaa, tekivätpä he mitään tai ei. Kerran keksitty aina epäilty! Miten nämä herrat voivat puolustautua esimerkiksi sellaisesta median kysymyksestä:
" Joko olet lopettanut naisen lyömisen tai naisissa käymisen?" Vastasitpa niin tai näin, niin kyllä kansa tietää.

Kyllähän homoja lesboja on ollut iät ja ajat. Heidät ollaan sivistyneissä valtioissa hyväksytty jo lainkin nojalla yli 40 vuotta, mutta tarvitseeko sitä nyt sitten oikein juhlia ja viestittää ympäristöön kaikella kohulla ja pauhulla. Tästä voi olla eri mieltä ja pitääkin, sillä kyllä meillä heteroillakin pitää olla samat oikeudet. En malta tässä pakinassani olla kertomatta hyvää juttua, jonka kuulin ja samalla toivottaa lukijoilleni hyvää kesää ja kiitos mukavasta palautteesta.

Kaksi irakilaisperhettä oli muuttanut Helsinkiin. Perheen isät löivät vetoa keskenään siitä, kumpi olisi stadilaisempi vuoden kuluttua. Herratpa sitten tapasivat steissillä, jolloin toinen "melkein" varma voitoistaan letkautti:
-Helou ! Tulin just tosta handelista, ku piti kato ostaa pari flindaa bissee, ku tulee lasinaamasta se Svedu-Härmä lätkämatsi about six.
Kuule painu sinä vittuun rättipää!

Että kaikki muu paitsi purjehtiminen on turhaa ja juoksemista älä sinä lopeta!

 


Kolumnistin muut kolumnit