Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

meillä moni ei ymmärrä lukemaansa.ja nämä samat on sitten tekemässä päätöksiä.kun tekee ratkaisuja täytyisi ymmärtää mitä tekee.seuraukset on senmukaiset mitä nyt on. 17.08.2017 11:42
kirkon edustajat kerjää minulta rahaa. sitten muka kirkko avustaa köyhiä.missä se jumala ja enkelit olikaan.näidenhän se piti auttaa.mihin siinä minua tarvitaan. näyttäs se jumala enkeleineen kykynsä.eikä minulta pyytelisi apua. 10.08.2017 10:08
lasten erilainen pahoinvointi senkun paisuu.naiset vain vaikenemalla salaa osuuttaan.naiseltakin otetaan lapsi huostaan.kun ei kykene kasvattajana huolehtimaan.vähänä on naisten kyvyt.kun eivät ymmärrä kyvyttömyyttään. 04.07.2017 12:17
lisää naisasiaa arvostelua nainen ei salli. arvostelin yhtiön hallituksessa.minut puotettiin hallituksesta.tapahtui 2 minulle mieluisaa asiaa.naiset esitteli jälleen itseään.tämä pieni uutinen suuri asia. 26.06.2017 09:48
naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Toisistaan vieraantuneet suomalaiset

18.8.2017

Juhani Melanen

Brändi Lahden sietämätön hilpeys

18.8.2017

Papin Palsta

Jumalan tie

18.8.2017

Ville Skinnari

Lyhyt kesä ja pitkä syksy

18.8.2017


Olenko outo, olen hetero!

Homot ja lesbot viettävät juhlia ympäri maailmaa ja kuljeskelevat kukkakimput kauloilla kuin hipit 1960-luvulla julistamassa oikeuksiaan mennä naimisiin samaa sukupuolta olevien kanssa. Helsingissä järjestetään viikonloppuna oikein kunnon karkelot eli Flow juhlat, jossa tosin eivät esiinny pelkästään lesbot ja homot, mutta jossa korostetaan naisten oikeutta pukeutua haluamallaan tavalla pelkäämättä tulla raiskatuksi.

No meitähän tänne maailmaan mahtuu kaikenlaista ja minulla ei ainakaan ole mistään tai ketään vähemmistö vastaan mitään, mutta joskus olen ihmetellyt, että tarvitseeko kaikkea julistaa juhlilla ja kulkea kanniskelemassa kylttejä näissä tapahtumissa. Jotkut voivat saada herneen tästä nenäänsä ja käyttäytyä helposti aggressiivisesti, kuten kävi samoissa juhlissa viime vuonna. Tasavaltamme sosialistiäitihän on tunnettu suojelija ja SETA-jäsen, joka siunaa yhtä hyvin kettutyöt kuin sukupuolineutraalit avioliitot. Hyvä näin! Suvaitsevaisuus on kaiken viisauden alku, mutta mutta mihin vedetään raja.
Seksuaalivähemmistöjen oikeuksien turvaaminen on oikein, mutta entäs sitten pedofiilit. Vanhoillislestadiolaiset ovat nyt poliisitutkinnan kohteena, koska on heidän johtajistaan lukuisat ovat käyttäneet lapsia seksuaalisesti hyväkseen, samalla tavalla kuin katoliset papit ympäri maailmaa. Näistä asioista vaietaan erityisesti kirkon piirissä, jossa kuitenkin saa nykyisin jo vaihtaa sukupuolta ja pitää virkansa kirkkoherrana tai kirkkonaisena; rinnoilla tai ilman.

Olen kuitenkin jossain mielessä vanhoillinen ja erityisesti minua on alkanut sapettaa se, että tänne vapaaseen Suomen maahamme olaan luomassa kaikenlaisia kiintiöitä. On kiintiöpakolaisia, kiintiöromaaneja, kiintiö sitä ja tätä. Silloin liikutaan vaarallisilla vesillä, jos esimerkiksi homous ja lesbous on tietty etu esimerkiksi työpaikan saamisessa tai jossain virassa tai näitä virkoja ollaan kiintiöittämässä. Kyllä koeteltu kansalaistaito tai kunnon pitäisi ratkaista ainakin työpaikka asioissa.

Tätä mieltä on varmasti myös Kama Sutrassa mustan vyön omaava kansamme edustaja Ilkka Kanerva. Hän ja Matti Nykänen ovat median vapaata riistaa, tekivätpä he mitään tai ei. Kerran keksitty aina epäilty! Miten nämä herrat voivat puolustautua esimerkiksi sellaisesta median kysymyksestä:
" Joko olet lopettanut naisen lyömisen tai naisissa käymisen?" Vastasitpa niin tai näin, niin kyllä kansa tietää.

Kyllähän homoja lesboja on ollut iät ja ajat. Heidät ollaan sivistyneissä valtioissa hyväksytty jo lainkin nojalla yli 40 vuotta, mutta tarvitseeko sitä nyt sitten oikein juhlia ja viestittää ympäristöön kaikella kohulla ja pauhulla. Tästä voi olla eri mieltä ja pitääkin, sillä kyllä meillä heteroillakin pitää olla samat oikeudet. En malta tässä pakinassani olla kertomatta hyvää juttua, jonka kuulin ja samalla toivottaa lukijoilleni hyvää kesää ja kiitos mukavasta palautteesta.

Kaksi irakilaisperhettä oli muuttanut Helsinkiin. Perheen isät löivät vetoa keskenään siitä, kumpi olisi stadilaisempi vuoden kuluttua. Herratpa sitten tapasivat steissillä, jolloin toinen "melkein" varma voitoistaan letkautti:
-Helou ! Tulin just tosta handelista, ku piti kato ostaa pari flindaa bissee, ku tulee lasinaamasta se Svedu-Härmä lätkämatsi about six.
Kuule painu sinä vittuun rättipää!

Että kaikki muu paitsi purjehtiminen on turhaa ja juoksemista älä sinä lopeta!

 


Kolumnistin muut kolumnit