Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Vammaisjärjestöjen esteetön KesäMäSä

Lahden satamassa 21.5. oli vilskettä, kun 23 eri vammaisjärjestöä esittäytyi ja Palvelusantran 14 palveluntuottajaa kertoivat kotipalvelun eri mahdollisuuksista.Tapahtuman suojelijana oli kansanedustaja Mika Kari.

Vuoden mäsäläiseksi valittiin Bay City Bikers MCC, palkinnon ojensi Invalidiliiton Lahden kuntoutuskeskuksen johtaja Marjaana Suosalmi.
Lahden Taimi järjesti tarkkuussuunnistuksen Päijät-Hämeen avoimet Minimestaruus- kilpailut.

Päivään, jota juonsi Antero Mertaranta, kuului myös oheisohjelmaa; mm. Lahden Reumayhdistyksen bailatinoryhmä ohjaajana on Julia Kurhinen näytti muille mallia lantion liikkeistä sekä viihdemusiikin monitaiturit Maj-Lis ja Lasse Könönen, Viitoen-ryhmän kanssa esitti kaikille tuttuja kappaleita.

Kesämäsä
KesäMäsän tiimellyksessä Antero Mertaranta, Tuomo Haarala, Jouni Ikonen ja Mika Kari

Mukana oli myös Pyörätuolitanssin Suomen mestarit Gustav ja Karin Antell Pyörätuolitanssiliitosta ja Lahden Naisvoimistelijat, ohjaajana Netta Hakulinen, sekä Juhani Raiski ja Esko Kakriainen, jäteneuvontaa Lahden seudun ympäristöpalvelut, bocciaa Lahden Lähimmäispalvelu ry, keilarata Päijät-Hämeen MS-yhdistys ry, mölkkyä Munuais-ja Maksayhdistys ry, istumajumppaa Pajulahden urheiluopiston opiskelijat, Suomen Vammaisurheilu ry VAU, Inva-autoesittely, T:mi Pad Service Petri Dufva, Vesijärven auto ,Bay City Bikers MCC moottoripyöräajelua, Ettonet Oy ja Fystek Oy apuvälineitä kodin arkeen

Julkkiskisan voitti kylätoimittaja Ann-Rose,( Heikki Hakalakin osallistui) ja mm. Pasi Nurminen, Tertta Saarikko ja Anne Louhelainen muistuu vielä mieleen ja pyydän jo etukäteen anteeksi jos unohdin jonkun tahon.
Merja-Liisa Kerkkä organisoi makasiinissa ja juonsi allekirjoittaneen kanssa loppupäivän ja teimme pikaisen haastattelukierroksen järjestöjen pisteissä.
Tapahtuma päättyi tansseihin makasiinissa, Vesa Laaksosen yhtyeen tahdeissa.

Järjestäjinä oli Liipolan Lähiöseura ry (tapahtumakoordinaattori Tuomo Haarala ) ja Päijät-Hämeen MS-yhdistys ( Ulla Valkepää)
 

Jouni Ikonen

 

 


Ajankohtaista -arkisto