Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Curlingkausi huipentuu Launeella

Kortteliliigan talvisarjoja pelataan kiihtyvällä tahdilla loppuun ja viime viikonvaihteessakin kruunattiin kolme uutta mestarijoukkuetta.
Salibandyn ykkösessä parasta vauhti piti yllä nuorekas SB Nosis, joka kukisti tasokkaassa finaalissa CRS Pölkyt maalein 6-5. Mestarijoukkueen avainpelaajia kauden aikana olivat Aleksi Mannerkivi, uuden kevään löytänyt Sami Vanninen ja sukunsa pelimainetta mainiosti vaalineet Henrik ja Markus Kokkonen.

Pappaliigan mestaruutta biletti puolestaan toistamiseen popcorn -kemujen kera aina aktiivinen Senil Goodies. Kultapapoista vetreimpään peliesitykseen ylsivät tehopisteiden valossa Juha "Dalle" Tuominen, Jussi "Limo" Salmela ja superyllättäjä Markku "Lordi" Sillanpää.
Korttelibiliksen loppuhuipentumassa Energiahallilla parhaat pussitukset esitti kaverikaksikko Aki Rujala ja Nico Belik, jotka pelasivat liigamestareiksi Käsipallo joukkuenimellä.

Flint
2010 curlingsarjojen herrasmiesjoukkueena palkittu Flintstones on tällä kaudella jalostanut pelaamistaan entistä paremmaksi.


Ilmainen curlingkokeilu

Suositut curlingsarjat huipentuvat sunnuntaina 27. päivä maaliskuuta Launeen SOL Areenalla ja samassa yhteydessä liiga haluaa tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden kokeilla tätä hienoa lajia käytännössä. Kolmoskaukalon radoilla 1 ja 4 on sunnuntaina opastajat paikalla ja lahtelaisilla on ilmainen mahdollisuus laittaa kiviä liukumaan TV:stä tuttuun "uusismalliin" klo 10-13 välisenä aikana. Olisiko tässä kivikova syy suunnata vaikkapa sunnuntaikävely Launeen jäähallille.

 

Jake Ropponen

 

 


Ajankohtaista -arkisto