Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Curlingkausi huipentuu Launeella

Kortteliliigan talvisarjoja pelataan kiihtyvällä tahdilla loppuun ja viime viikonvaihteessakin kruunattiin kolme uutta mestarijoukkuetta.
Salibandyn ykkösessä parasta vauhti piti yllä nuorekas SB Nosis, joka kukisti tasokkaassa finaalissa CRS Pölkyt maalein 6-5. Mestarijoukkueen avainpelaajia kauden aikana olivat Aleksi Mannerkivi, uuden kevään löytänyt Sami Vanninen ja sukunsa pelimainetta mainiosti vaalineet Henrik ja Markus Kokkonen.

Pappaliigan mestaruutta biletti puolestaan toistamiseen popcorn -kemujen kera aina aktiivinen Senil Goodies. Kultapapoista vetreimpään peliesitykseen ylsivät tehopisteiden valossa Juha "Dalle" Tuominen, Jussi "Limo" Salmela ja superyllättäjä Markku "Lordi" Sillanpää.
Korttelibiliksen loppuhuipentumassa Energiahallilla parhaat pussitukset esitti kaverikaksikko Aki Rujala ja Nico Belik, jotka pelasivat liigamestareiksi Käsipallo joukkuenimellä.

Flint
2010 curlingsarjojen herrasmiesjoukkueena palkittu Flintstones on tällä kaudella jalostanut pelaamistaan entistä paremmaksi.


Ilmainen curlingkokeilu

Suositut curlingsarjat huipentuvat sunnuntaina 27. päivä maaliskuuta Launeen SOL Areenalla ja samassa yhteydessä liiga haluaa tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden kokeilla tätä hienoa lajia käytännössä. Kolmoskaukalon radoilla 1 ja 4 on sunnuntaina opastajat paikalla ja lahtelaisilla on ilmainen mahdollisuus laittaa kiviä liukumaan TV:stä tuttuun "uusismalliin" klo 10-13 välisenä aikana. Olisiko tässä kivikova syy suunnata vaikkapa sunnuntaikävely Launeen jäähallille.

 

Jake Ropponen

 

 


Ajankohtaista -arkisto