Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Nguyen Närpiöstä, päivää!

13.10.2017

Juhani Melanen

Lahen Tilakeskus vai Pilakeskus?

13.10.2017

Papin Palsta

Hyvää elämää etsimässä

13.10.2017

Ville Skinnari

Koko perheen päiväkoti

13.10.2017


Nupe
Pelicansin valmentaja Pasi Nurminen odottaa joukkueeltaan parempaa sijoitusta SM -liigassa nyt kuin vuosi sitten. - Harjoituskausi on sujunut ongelmitta ja joukkueen yleisilme on hyvä.

Pasi Nurminen:
Pelicans on paha vastustaja kaikille

- Joukkue on erittäin aktiivinen kaukalossa tällä kaudelle, emme ole missään nimessä aggressiivisia, Pelicansin valmentaja Pasi Nurminen sanoo.

Pelicansin valmennus on määrätietoisesti kasvattanut nuoria pelaajiaan koko kolmen vuoden projektinsa ajan.
- Nyt on aika nousta framille ja ottaa oma tila joukkueessa sekä nousta seuraavalle tasolle. Erityisen paljon odotuksia kohdistan Hannes Björniseen ja Miska Siikoseen.

Joukkue tavoittelee viimevuotista parempaa menestystä SM -liigassa.
- Tarkoitus on olla aktiivinen kaukalossa koko 60 minuuttia kestävän pelin ajan. Joukkueen on oltava itseohjautuva, jossa jokainen pelaaja tietää tarkasti roolinsa. Viime kaudella jouduimme muokkaamaan poppoota loukkaantumisten vuoksi toiseen moodiin. Nyt olemme saaneet valmistautua kauteen aivan eri tavalla.

Harjoituspelit lupaavat hyvää

- Olen tyytyväinen joukkueen ilmeiseen. Harjoitusottelut elokuussa ja Keski-Euroopan turnaus onnistuivat meiltä loistavasti.

Nurminen kuitenkin toteaa, että pelinopeuden kanssa on vielä paljon tekemistä.
- Se on myös ilahduttanut minua valmentajana, että pelaajat ymmärtävät, miten kaukalossa toimitaan uuden pelitavan myötä.

Valmentaja kuitenkin muistuttaa, että jokaisen yksilön on kehitettävä henkilökohtaista osaamistaan.
- Tiedän, että Pelicans on vaikea vastustaja kaikille joukkueille SM-liigassa.

Harjoiteluun kiinnitetty suuri huomio

- Olemme harjoitelleet fysiikkavalmentajamme Tommi Pärmäkosken ohjeiden mukaan jo kesän ajan. Se näkyy nyt pelissä jokaisella osa-alueella.

Koko harjoituskauden ajan joukkue on kiinnittänyt Nurmisen mukaan huomiota kaikessa tekemisessä laatuun, jotta ikäviä yllätyksiä ei tapahtuisi heti kauden aluksi, kuten vuosi sitten.
- Peli-ideologiaamme kuuluu tällä kaudella se, että jokainen jätkä jaksaa painaa täydet kolmet erää. Olemme aktiivinen ja nopea joukkue.

Petri Görman


LUE OMALÄHIÖN ENNAKKOKATSAUS ALKAVAAN LIIGAKAUTEEN TÄSTÄ!

 


Ajankohtaista -arkisto