Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Nguyen Närpiöstä, päivää!

13.10.2017

Juhani Melanen

Lahen Tilakeskus vai Pilakeskus?

13.10.2017

Papin Palsta

Hyvää elämää etsimässä

13.10.2017

Ville Skinnari

Koko perheen päiväkoti

13.10.2017


Jussi  MELASTELUA

Mediamässäilyä Turun tapahtumilla

Kaikki persut taputtivat käsiään ja kumartuivat Mekkaan ja hokivat: "Kiitos Allah, että siunasit meitä tällä Turun murhenäytelmällä!. Me olemme jo vuosia hokeneet, kuinka täällä lintukodossa oikein pitäisi toimia, mutta eihän kukaan meitä uskonut! Vahvista meitä ja Suomen Sisua uskossa, että viimein saamme oman kreationistimme Laura Huhtasaaren Suomen presidentiksi. Tällöin karkotamme viimeisenkin "mutiaisen" Afrikkaan poimimaan banaaneja puusta ja sotimaan omia heimosotiaan keskenään. Aamen!" Pasila! Porilaisten marssi!

Suomen media onanoi ja korahtelee onnensa kukkuloilla, kun "kansanvälinen terrorismi" on muka viimein rantautunut meidän demokraattiseen Pohjolan lintukotoomme. Ennen kuin yhdyn muiden yhteiseen huutoon kirkumaan päitä vadille, tulen kuuntelemaan tarkalla korvalla, mistä näitä linkkejä Isisksen toimintaan suomalaiset viranomaiset oikein hakevat!

Nyt on vallalla lynkkausmieliala ja kaikki halutaan sysätä Suomeen muuttaneiden pakolaisten niskoille.Hulluus on tarttuvaa ja ääriainekset käyttävät kaikki keinonsa manipuloidakseen suuren rauhallisen enemmistön raivon valtaan. Kahden ihmisen kuolema on järkyttävä tapahtuma, jonka ei enää pitäisi toistua Suomessa, mutta ennustaminen; etenkin tulevaisuuden on Suomessakin vaikeaa!

Siispä kannattaa pistää näitä numeroita hivenen oikeaan mittaan. Maailmassa käydään koko ajan noin 30 erillistä sotaa. Ihmisiä kuolee päivittäin maailmassa noin 155737 ihmistä, joista suoranaisissa sodissa noin 1550! Pahimpia alueita ovat Jemen ja Syyria. Mutta kun meillä mielenterveydestä kärsivä 18-vuotias marokkolainen heiluttaa veistä  ahdistuneena ja täysin seonneena, syntyy meillä mediasirkus, joka ylittää reilusti kolmannen maailmansodan syttymisen aiheuttaman huomion, saatamme osoittautua samanlaisiksi aivottomiksi ja tyhmiksi ryhmähypnoosiin hurahtaneiksi kuin nämä Isiskin kannattajat, joita imaamit johdattavat länsimaisista moskeijoistaan noudattamatta Suomen lakia!

Meiltä pitää löytyä tässä tilanteessa aitoa arvostelukykyä ja viisautta asettaa länsimaiset arvomme vaakakuppiin ja tarkastella Turun tapahtumia viileän objektiivisesti omien lakiemme mukaan, eikä huutaa kurkku suorana: "Ristiinnaulitse! Ristiinnaulitse!" Pelottavinta tässä tilanteessa on se, että "lasinaamassa" esiintyy joka päivä jonkun sortin totuuden torvi,joka on tutkinut terrorismia yliopistossa kymmenen vuotta ja lausuu mielipiteittään kuin apteekin hyllyltä.

Samoja uhkakuvia ovat luomassa ministerit ja media. Pieneen maahan ei mahdu kerrallaan kuin yksi totuus! Turku tulee olemaan lööpeissä itsenäisyyspäivään saakka! Pasila! Porilaisten marssi!

Juhani Melanen

 


Kolumnistin muut kolumnit