Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


LBN


Am
Kansainvälisesti huhtikuun kovin bändi Lahdessa on ruotsalainen Amaranthe, joka esiintyy Finlandia klubilla 15.4.

LiveLahti:
Vähän hevimpi huhtikuu

Huhtikuu lyödään liverintamalla käyntiin jo huomenna lauantaina, kun Finlandia klubilla lavalle pelmahtaa Pauli Hanhiniemi retkueineen ja Mössön lavan valtaa kaksikko Eläkeläiset & Stam1na Liittokanslerit 2017-kiertueellaan. Päivästä huolimatta kyse ei kuitenkaan ole aprillipilasta.

Loppukuusta Finlandia klubilla luotetaan vahvasti metallisen musiikin vetovoimaan, sillä viikon päästä Finskin lavalla melskaa savolainen mörköorkesteri Turmion Kätilöt ja kuun puolivälissä klubilla nähdään ruotsalaisten ikioma metalliylpeys Amaranthe. Lisäarvoa iltaan tuovat lämppäribändit Ember Falls ja Blind Channel. Ei muuta kun tukat heilumaan, kellä sellainen vielä on. Kevään viimeinen keikka Finlandia klubilla 21.4. on loppuunmyyty. Kenellekään ei liene yllätys, että silloin Lahteen saapuu Lauri "Late" Tähkä, joten , jos haluat vielä päästä keikalle, kannattaa odotella mahdollisia peruutuslippuja, varastaa kaverilta tai soittaa suoraan Latelle ja kysyä pääsiskö vieraslistalle.

Lahden toinen ykkösklubi eli Mössö tarjoaa huhtikuussa laajan kattauksen Suomen ykkösbändejä. Ilotulituksen aloittaa lavoille paluun tehnyt Maj Karma, keulakuvanaan karismaattinen Herra Ylppö. Seuraavana torstaina (huom!) Mössön täyttää Happoradio. Yhtye julkaisi tammikuussa uuden albuminsa Kauniin kääntöpiiri, joten luvassa on vanhojen hittien lisäksi varmasti myös uutta matskua.

Hittejä on luvassa myös 15. päivä lauantaina, kun Olli Lindholm marssittaa uuden Yö-kokoonpanonsa Lahteen esittäytymään. Tämä legendaarinen Suomirokkibändi on ollut viime kuukausina esillä hieman myös negatiivisessäkin sävyssä, kun Molli-Olli otti ja meni erottamaan muutaman muusikon bändistään. Turhaa mielensäpahoittamista Yö-fanaatikkojen keskuudessa väitän minä. Meikäläiselle on ainakin ihan sama ketkä bändissä kulloinkin soittavat, sillä Olli ja Ollin ääni on yhtä kuin Yö.

Vappuviikonloppuna 28.-30.4. Mössö tulittaa vielä kovilla, sillä luvassa on kolme kovaa keikkailtaa putkeen. Multimuusikko ja nykyään joka ainoalla TV-kanavalla seikkaileva Anssi Kela valloittaa Mössön lavan perjantaina. Lauantaina nähdäänkin sitten varsin mielenkiintoinen veto, kun Yöstä erotettujen muusikoiden bändi eli Jay Lewis Gang tekee debyyttikeikkansa Lahdessa. Mielenkiintoista nähdä miten jengi jakautuu Yön ja Jayn bändin välillä. Kuun lopettaa vappuaaton kunniaksi osin lahtelaislähtöinen Pimeys, joka on myös ehtinyt jo julkaista uuden albuminsa tänä vuonna.

Kovaa settiä laajalla kirjolla on siis lahtelaisille tässäkin kuussa liverintamalla luvassa. Sillä aikaa, kun porukalla arvuuttelemme minne Mössö muuttaa vai muuttaako minnekään, on hyvä muistaa, että musiikki on parasta livenä, joten keikoille MARS!

-Mr. Backwood-
 Rock-tietäjä

MössöFinski

 


Ajankohtaista -arkisto