Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


LBN


Am
Kansainvälisesti huhtikuun kovin bändi Lahdessa on ruotsalainen Amaranthe, joka esiintyy Finlandia klubilla 15.4.

LiveLahti:
Vähän hevimpi huhtikuu

Huhtikuu lyödään liverintamalla käyntiin jo huomenna lauantaina, kun Finlandia klubilla lavalle pelmahtaa Pauli Hanhiniemi retkueineen ja Mössön lavan valtaa kaksikko Eläkeläiset & Stam1na Liittokanslerit 2017-kiertueellaan. Päivästä huolimatta kyse ei kuitenkaan ole aprillipilasta.

Loppukuusta Finlandia klubilla luotetaan vahvasti metallisen musiikin vetovoimaan, sillä viikon päästä Finskin lavalla melskaa savolainen mörköorkesteri Turmion Kätilöt ja kuun puolivälissä klubilla nähdään ruotsalaisten ikioma metalliylpeys Amaranthe. Lisäarvoa iltaan tuovat lämppäribändit Ember Falls ja Blind Channel. Ei muuta kun tukat heilumaan, kellä sellainen vielä on. Kevään viimeinen keikka Finlandia klubilla 21.4. on loppuunmyyty. Kenellekään ei liene yllätys, että silloin Lahteen saapuu Lauri "Late" Tähkä, joten , jos haluat vielä päästä keikalle, kannattaa odotella mahdollisia peruutuslippuja, varastaa kaverilta tai soittaa suoraan Latelle ja kysyä pääsiskö vieraslistalle.

Lahden toinen ykkösklubi eli Mössö tarjoaa huhtikuussa laajan kattauksen Suomen ykkösbändejä. Ilotulituksen aloittaa lavoille paluun tehnyt Maj Karma, keulakuvanaan karismaattinen Herra Ylppö. Seuraavana torstaina (huom!) Mössön täyttää Happoradio. Yhtye julkaisi tammikuussa uuden albuminsa Kauniin kääntöpiiri, joten luvassa on vanhojen hittien lisäksi varmasti myös uutta matskua.

Hittejä on luvassa myös 15. päivä lauantaina, kun Olli Lindholm marssittaa uuden Yö-kokoonpanonsa Lahteen esittäytymään. Tämä legendaarinen Suomirokkibändi on ollut viime kuukausina esillä hieman myös negatiivisessäkin sävyssä, kun Molli-Olli otti ja meni erottamaan muutaman muusikon bändistään. Turhaa mielensäpahoittamista Yö-fanaatikkojen keskuudessa väitän minä. Meikäläiselle on ainakin ihan sama ketkä bändissä kulloinkin soittavat, sillä Olli ja Ollin ääni on yhtä kuin Yö.

Vappuviikonloppuna 28.-30.4. Mössö tulittaa vielä kovilla, sillä luvassa on kolme kovaa keikkailtaa putkeen. Multimuusikko ja nykyään joka ainoalla TV-kanavalla seikkaileva Anssi Kela valloittaa Mössön lavan perjantaina. Lauantaina nähdäänkin sitten varsin mielenkiintoinen veto, kun Yöstä erotettujen muusikoiden bändi eli Jay Lewis Gang tekee debyyttikeikkansa Lahdessa. Mielenkiintoista nähdä miten jengi jakautuu Yön ja Jayn bändin välillä. Kuun lopettaa vappuaaton kunniaksi osin lahtelaislähtöinen Pimeys, joka on myös ehtinyt jo julkaista uuden albuminsa tänä vuonna.

Kovaa settiä laajalla kirjolla on siis lahtelaisille tässäkin kuussa liverintamalla luvassa. Sillä aikaa, kun porukalla arvuuttelemme minne Mössö muuttaa vai muuttaako minnekään, on hyvä muistaa, että musiikki on parasta livenä, joten keikoille MARS!

-Mr. Backwood-
 Rock-tietäjä

MössöFinski

 


Ajankohtaista -arkisto