Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


LBN

TK
Tuure Kilpeläinen Finlandia Klubilla 11.3. Keikka vaikuttaa olevan jo loppuunmyyty, mutta peruutuslippuja kannattanee kytätä.

LIVELAHTI:
Onko elämää MM-kisojen jälkeen?

Maaliskuu on pyörähtänyt käyntiin ja kevät on taas askeleen lähempänä. MM-kisat toivat Lahden yöelämään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, josta herääkin kysymys onko Lahdessa elämää MM-kisojen jälkeen? On sitä ja varsinkin Lahen ykkösklubeilla.

Mössö marssittaa maaliskuussa lavalleen muutaman Suomi-Rockin dinosauruksen, nimittäin vanhalla bensa-asemalla lavalle nousevat Miljoonasade ja Popeda, joten luvassa on hittiä hitin perään. Melkein samaan kastiin näiden kahden kanssa menee Karjalan Kandalfin Jouni Hynysen johtama aina rankka Kotiteolisuus. Takuuvarmoja nimiä siis kaikki kolme ja voidaankin hyvällä syyllä olettaa, että Mössö tulee olemaan loppuunmyyty jokaisena iltana. Harvinaisempaa herkkua on luvassa sen sijaan 25.3. kun Brother Firetribe saapuu Lahteen. Tämä Nightwish-kitaristi Emppu Vuorisen kakkosbändi on harvoin täällä nähty vieras, joten tätä keikkaa ei kannata missata.

Huhtikuukin alkaa kovalla kattauksella, kun Liittokanslerit 2017-kiertueellaan lahtelaisia saapuvat viihdyttämään kaksikko Eläkeläiset ja Stam1na. Aika jännän oloinen kaksikko, jolla ei tuntuisi olevan mitään musiikillista yhteyttä, joten kiertueen kantava voima piilleekin kenties ns. voimajuomissa sekä hulvattomissa välispiikeissä?

Finlandia Klubilla ei jäädä Mössöä huonommaksi. Kuukauden korkkaa kovassa suosiossa oleva Tuure Kilpeläinen, joka julkaisi loppuvuodesta uuden albuminsa "Surusilmäinen kauneus". Tuuren keikat ovat tupanneet olemaan viime vuosina loppuunmyytyjä, joten lipun hommaaminen etukäteen on lähes pakko. Loppukuusta Sibbetalolla nähdään monessa mukana oleva lahjakas Anna Puu sekä paluuta tekevä Poets Of The Fall, joten hittejä on luvassa vino pino myös näinä iltoina.

Huhtikuu polkaistaan Finlandia Klubilla käyntiin Pauli Hanhiniemen Retkueen avulla, joten taso ei laske tippaakaan ensi kuussakaan. Myös Hanhiniemi julkaisi uuden levyn "Pölyä, hiuksia, risuja" loppuvuodesta. Bonuksena Paulin retkueessa basistin virkaa hoitaa muuten Ville Rauhala, jonka allekirjoittanut muistaa hyvin erinomaisesta neo/psychobilly-orkesterista The Stringbeans. Kaiken kaikkiaan Lahdessa nähdään ja koetaan siis harvinaisen kovatasoinen livekuukausi, mikä on meille musadiggareille silkkaa namiskuukkelia.

Ja muistathan, että musiikki on parasta livenä! Keikoille mars!

FinlandiaMössö


Ajankohtaista -arkisto