Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

joulu ja jooseppi. kyllä miestä syrjittiin raskaimman mukaan.kun vaimo teki temput.tämä touhu vaiennetaan joulun sanomassa. 11.12.2017 09:13
Kansakoulukatu taas pysäköintikieltoon.Kerrostalojen kohdalla kielto molemmilla puolilla katua. 10.12.2017 14:54
teatteri uutiset.omat mutterit ei yhteiset mutterit.maksetaanko teilläkin osa palkkaa rahana.mitä kaikkea lauseet pitää sisällään. 07.12.2017 08:29
Syy ja seuraus sekoavat singulariteetissa, Melanen! T. Moskovan Mantere. 04.12.2017 16:49
Kiitos tästä taiteeseen liittyvästä Melastelusta! Täyttä asiaa! T. Moskovan Mantere. 25.11.2017 18:21

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Jörkka ei petä

15.12.2017

Juhani Melanen

Soteenkaaren päätä ei vaan näy!

15.12.2017

Papin Palsta

Taivaalta tähden valitsen

15.12.2017

Ville Skinnari

Hallitus haluaa rankaista työttömiä

15.12.2017


talvirieha

Nikkilässä suurta ulkoilujuhlan tuntua

Nikkilän asukas- ja omakotiyhdistyksen perinteinen talvirieha osui tänä vuonna Runebergin päivälle. Osallistujia oli reilu 50 ja ikä jakautuma oli sanan mukaisesti vauvasta vaariin. Mukana oli myös syntymäpäivä sankari, joka täytti kokonaiset viisi vuotta. Vilske oli kova ja mäkeä laskettiin ahkerasti. Liukupelejä oli monen moisia; liukureita, pulkkia, stigoja ja potkureita. Jotkut hurjat laskivat mäkeä jopa luistimilla. Ja kun vielä toisessa kädessä oli makkara ja toisessa mehumuki, suoritus osoitti melkoista taitoa.

Launeen koulun urheilukenttä tarjosi mainiot mahdollisuudet kaikille monenlaiseen luisteluun ja mäenlaskuun. Talvirieha ei ollut riehumista, vaan yhteistä hauskanpitoa. Jääkiekkokaukalossakaan ei tullut jäähyjä. Näin fiksusti käyttäytyvistä kiekkoilijanuorukaisista sietäisi ammattipelaajienkin ottaa oppia. Kaikilla oli hauskaa, eikä haavereita tapahtunut. Ainoastaan joku aikuinen sanoi, että kumparemäen lasku pulkalla tuntui ahterissa. Suuri kiitos kaikille osallistujille!

Nikkilän asukas- ja omakotiyhdistyksen vuosikokous on sunnuntaina 12.3. kello 16 Nikkilän seurakuntakodilla Orvokkitiellä. Meneillään on yhdistyksen 65. toimintavuosi. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat keskustelemaan yhdistyksen toiminnasta ja kehittämisestä. Myös lapset voi ottaa mukaan.

Seuratkaa ilmoittelua Facebook-sivuillamme ja Omalähiö-lehden järjestöpalstalla. Joistain erityisesti perheen pienimmille suunnatuista tapahtumista ilmoittelemme myös leikkipuistoissa.

Hallitus

 


Ajankohtaista -arkisto