Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

taas kuva kun suomi nainen innokkaan. muuttamassa meitän omaa geeniperimää.sakut ovat yksi suosikki. mutta ei ainut kansa.kuvakin jo kertoo piilottelun epäonnistuneen. kun asia paisuu tarpeeksi isoksi. 16.10.2017 08:21
yle.fi sivuuilla suomi nainen.leveilee taas kuinka hän muutti arabiaan.eikä ole ainoa tapaus.ei ole meillä yhteistä isänmaata. 09.10.2017 09:37
kepun naiset oli seksin oston vaatimassa rangaistavaksi.mutta myynti sallitaan. se oli kepulainen oikeuskäsitys.puolustaa hienostorouvia niinkuin korusuunnittelija rouvan kaltaisia. 02.10.2017 19:09
pesula toimii ,pyykkiä tulee kassi kaupalla. 01.10.2017 14:31
toiko nimen muutos tulosta. kun nimeä muutettiin metsätyömiehestä metsuriksi. saatiinko naiset tekemään 40 prosenttia pöllipinosta.jotta se kiintiö edes täyttyy.tämäkin unehtuu naisilta puhuttaessa siitä tasa-arvosta. 25.09.2017 07:53

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Euroopan sairas mies

20.10.2017

Papin Palsta

Kaikki kääntyy hyväksi

20.10.2017

Ville Skinnari

Elämä ja kuolema

20.10.2017


Aprillia!!

Lahden MM-hihdoissa sallitaan ensimmäistä kertaa kokeilumielessä doping

Lahti 1.4.2016

Ensi talvena järjestettävien Lahden MM-hiihtojen dopingtesti-käytäntöön on tulossa iso muutos. Lahtelaisten järjestäjien vetoomus suomalaisurheilijoiden dopingin luvallisesta käytöstä on hyväksytty kansainvälisessä hiihtoliitossa tiukan äänestyksen jälkeen.

- Katsoimme, että norjalaiset ovat tällä hetkellä liian ylivoimaisia, eikä muilla ole mitään mahdollisuuksia voittaa mitaleita tulevissa kisoissa. Olisi ollut suuri vaara, että yleisöä eivät moiset norjalaisjuhlat olisi Suomessa kiinnostaneet ja niin Suomen hiihtoliitto kuin mekin täällä kansainvälisessä hiihtoliitossa olisimme tehneet suuret tappiot. Jotain piti keksiä ja onneksi saimme Suomesta K-P Kyröltä vinkin, että pienellä dopingilla voisivat suomalaisetkin pärjätä norjalaisille. Teillä on muistaakseni siellä Suomessa siitä joitain vanhoja positiivisia kokemuksiakin?
Siksi annoimmekin poikkeuksellisesti luvan suomalaishiihtäjien käyttää ensi talvena luvallisesti dopingaineita. Tämä lupa koskee kuitenkin vain suomalaisia hiihtäjiä, haluammehan luoda menestyksekkäät kotikisat, joista puhutaan vielä pitkään. Jos suomalaiset onnistuvat lyömään norjalaiset, otetaan vastaava käytäntö tulevissakin MM-kisoissa käyttöön eli kisaisäntä voisi käyttää luvallisesti dopingia kertoo Omalähiön salainen tietolähde kansainvälisen hiihtoliiton Sveitsin toimistosta.

Kisojen suojelijakin on vihdoin löydetty. Presidentti Sauli Niinistön kieltäydyttyä kunniasta, on suojelijaksi löytynyt hiihtoikoni Juha Mieto, joka on luvannut syödä kisojen aikana 50 tuokollista mämmiä ilman vessakäyntiä.

Lippujen hinnoista on ollut julkisuudessa myös paljon vääntöä. Omalähiön tietojen mukaan lippujen hinnoitteluun onkin tulossa muutoksia. Ylöspäin tietenkin, sillä jatkossa lipunhinnoista päättää jääkiekkopuolelta eläkkeelle jäänyt Kalervo Kummola.
- Ei kisoihin mitään rahvasta tarvita pilaamaan kisatunnelmaa. Muutamme pääkatsomon aitioiksi ja nostamme lippujen hinnat kolminkertaisiksi. Makkaran sijaan tarjolla on katsojille mm. hanhenmaksapalleroita ja chateaubriandia. VIP-vieraista huolehtii vanha selänpesijäni Teemu Selänne Kaliforniasta toteaa Kummola.

Myös mäkihyppyyn on etsitty suomalaisia kiinnostavia elementtejä kissojen ja koirien kanssa.
- Jos käy niin hassusti, etteivät nuoret lupaavat kotkamme Janne Ahonen ja Toni Nieminen pääse kisoihin mukaan, on mäkikisan esihyppääjiksi lupautuneet pienessä keskiketterässä Eddie Edwards ja Matti Nykänen. Eddie on uuden elokuvan ansiosta nyt todella mediaseksikäs ja Mattihan on ollut aina tosi hottis toteaa kisojen pääsihteeri Janne Leskinen.

Pete "kuravesi" Salomaa & Ile "silli" Isosaari

 


Ajankohtaista -arkisto