Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

sisäiset uhat selvitettävä sanoo kanerva. poliitikko ei ymmärrä näköjään uhkia. on meillä siinä poliitikko.no ainakin naisten tekemät vääryydet.jotka on selvittämättä.kyvyttömät pois paikoiltaan. 21.08.2017 08:42
Kysyisin nyt. Saako tänne kirjoittaa, vaikka ei osaakaan. Aloitukset pienellä ym.söherrystä. Jos olis edes asiaa, niin vielähän sen saattaisi kestää. 20.08.2017 18:43
meillä moni ei ymmärrä lukemaansa.ja nämä samat on sitten tekemässä päätöksiä.kun tekee ratkaisuja täytyisi ymmärtää mitä tekee.seuraukset on senmukaiset mitä nyt on. 17.08.2017 11:42
kirkon edustajat kerjää minulta rahaa. sitten muka kirkko avustaa köyhiä.missä se jumala ja enkelit olikaan.näidenhän se piti auttaa.mihin siinä minua tarvitaan. näyttäs se jumala enkeleineen kykynsä.eikä minulta pyytelisi apua. 10.08.2017 10:08
lasten erilainen pahoinvointi senkun paisuu.naiset vain vaikenemalla salaa osuuttaan.naiseltakin otetaan lapsi huostaan.kun ei kykene kasvattajana huolehtimaan.vähänä on naisten kyvyt.kun eivät ymmärrä kyvyttömyyttään. 04.07.2017 12:17

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Toisistaan vieraantuneet suomalaiset

18.8.2017

Juhani Melanen

Brändi Lahden sietämätön hilpeys

18.8.2017

Papin Palsta

Jumalan tie

18.8.2017

Ville Skinnari

Lyhyt kesä ja pitkä syksy

18.8.2017


@letic aloittaa Modifast-painonhallintaryhmät

Meidän suomalaisten alkuvuoteen kuuluu aina se liki "pakollinen" uuden vuoden lupaus sisältäen elämäntapamuutoksen tai laihduttamisen. Liikuntakeskus @letic tarjoaa helpotusta tähän tuskaan, sillä keskuksessa alkavat helmikuussa ainoana Lahdessa Modifast- painonhallintaryhmät.


Mitä Modifast on?

Painonhallintaryhmän perusta on henkilökohtaisesti räätälöity ravinto-ohjelma, jonka tueksi nautitaan täysipainosta ja tutkitusti ravinnerikasta modifast -ateriankorviketta.
- Modifast-tuotesarjaan kuuluu tuotteita, joilla pystyy korvaamaan päivän ateriat terveellisellä ja täyttävällä vaihtoehdolla. Modifast tuotteet ovat hyvänmakuisia ja tehokkaita ravinnon lähteitä.
Tuotesarjaan kuuluu maistuvia juomia, patukoita sekä keittoja, jotka sisältävät kaikki päivittäin
tarvittavat ravintoaineet, mutta niissä on vain vähän kaloreita.
- Modifastia voi käyttää joko ainoana ravinnonlähteenä laihduttaessasi tai tavallisen ruoan ohessa tukemassa painonhallintaa. Korvikeaterioiden avulla opitaan pikkuhiljaa syömään oikein, jonka jälkeen voidaan korvikkeiden syönti lopettaa kertoo Modifast-ryhmien vetäjä personal trainer Maria Tuovinen.
- Ideana on, että keräämme kaksi kymmenen hengen ryhmää. Jokaiselle ryhmän jäsenelle tehdään henkilökohtainen alkukartoitus sisältäen mm. haastattelun ja tavoiteasettelun. Lisäksi tehdään kehonkoostumismittaus, jonka suorittaa Easyway Finland Inbody-mittauksena. Mittauksella saadaan selville mitä keho pitää sisällään mm. sisäelimien ympärillä olevan rasvan määrän.
Ryhmällä on viikossa pari tapaamista sekä punnitukset joka kolmas viikko kertoo alkutaipaleesta Tuovinen.

Modifast
Personal trainer Maria Tuovinen ja Modifast-tuotteet


Jokaisella ryhmän jäsenellä on oma tavoite ja omat ruoat, mutta ryhmän tuki on toki tärkeätä tavoitteen saavuttamisessa. Kyseessä ei siis ole mikään painonpudotuskilpailu muistuttaa @leticin osaomistaja Milla Saari.
Mistään muutaman viikon jutusta ei ole kyse, sillä painonhallintaryhmään sitoudutaan vähintään puoleksi vuodeksi tai vuodeksi. Senkin jälkeen seurantaa vielä jatketaan, joten ketään ei jätetä oman onnensa nojaan.
- Ensimmäisenä tavoitteena Modifast- painonhallintaryhmissä on oikeat ravintotottumukset ja toisena tavoitteena on aloittaa jatkuva liikuntaharrastus. Hyvää liikuntaa on sellainen joka ei kuormita liikaa niveliä. Esim. uinti, kuntopyörä tai muu aerobinen liikunta sopii hyvin painonsa kanssa kamppailevalle linjaa Tuovinen.
Paikkoja painonhallintaryhmiin on tarjolla vain 20, joten ilmoittaudu mukaan jo tänään, kuitenkin viimeistään 12.2. mennessä.

Seniorijumppa

Tammikuun alusta on @leticillä pyörinyt myös + 65 -seniorijumppa.
Ikäihmisille räätälöity jumppa on kaksi kertaa viikossa ja mukaan kuulemma mahtuu vielä.
Jumppa suoritetaan pääosin ohjattuna circuit kiertoharjoitteluna, jossa kuntoilijat kiertävät eri laitteissa ohjaajan kanssa. Myös pyörätuolipotilaat on salilla otettu huomioon, sillä joka paikkaan pääsee pyörätuolilla ja pyörätuolilla kulkeville on myös omia laitteita.
Jälkilämmöt voi ottaa tavallisen saunan lisäksi vaikkapa infrapunasaunassa, jossa saunan hyvät vaikutukset kehoon saadaan ilman kovia löylyjä.

-Petri Salomaa-

 


Ajankohtaista -arkisto