Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Jussi  MELASTELUA
 

Kansanliike Kankaanniemen puolesta

Kyllä sinä nyt Toimi "Vonkaaja" Kankaanniemi menit ja jätit meidät punaista lihaa syövät heteromiehet todella kuseen. Jokainen tervejärkinen suomalainen mies joutuu nyt taas kerran feministikommunistien armottoman ja mielivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi juuri kun Kanervan Iken kohu alkoi jo häipyä suomalaisten mielistä. Nyt jokainen itseään rakastava media alkaa kertoa tai keksii perkeleellisiä tarinoita valtaa pitävien miesten pyllylle taputtelusta ja kaikki paska kaivetaan esiin. Lesbot feministinaiset nousevat televisioon ja viestimiin saarnaamaan meille yhtä oikeaa ja kieroutunutta tapaansa harjoittaa seksuaalisuutamme ja neuvovat suuntaamaan ne SETA:n oppien mukaisiksi normeiksi, kuten entinen naispresidenttimme Tarja Halonen.

Clinton ja Lewinsky, Berlusconi ja Cicciolina, Ike ja "Tuksu" siinä meillä esimerkkejä miehistä, joiden seksuaalivietti ylitti hyvän maun rajat, puhumattakaan maailmanpankin mahtimiehiä ja muita. Seksi on koitunut monen mahtimiehen kohtaloksi, mutta miksi suomalaisen kansanvallan vihollinen NUMERO 1, Urho Kaleva "Kukkonen" sai jäädä koskemattomaksi kuin Naantalin luostarin abbedissa?

Urhohan paneskeli kaikkea mikä liikkui Ja myöhemmin häntä muistelivat suurella lämmöllä kaikki hänen kanssaan huorin tehneet naimisissa olevat naiset ja muut huomiota halunneet kansakunnan kaapin päällä istuneet "normaalit" naiset. Kas siinäpä kysymys! Tämä on nyt sotaa, jossa seksimessuja
järjestävät feministinaiset hyökkäävät viattoman poikakultamme Toimin päälle kuin yleinen syyttäjä.

O tempora 0 mores eli oi aikoja oi tapoja! Tomihan on terve ,kristillisen kasvatuksen saanut panomies siinä kuin lapsia hyödyntävät vanhoillislestadiolaiset ja muutkin kirkon miehet. Nyt, tämä viattomia pikku viestejä lähettänyt viiksekäs "henkinen profeettani" ja eduskuntaesimerkkini joutuu kohtuuttoman liberaalien, biseksuaalien, homofiilien ja kaiken maailman saatanan lesbojen herjauskohteeksi. Miksi? Toimi leimataan nyt pervoksi ja hänet halutaan lynkata ja polttaa roviolla.

Toimi myönsi kiltisti virheensä, mutta se ei riitä näille suomalaisille" besser wisser" naishienohelmoille. Veri on kaivettava esiin ja se on langetettava kaikkien miespuolisten päälle kuin Jumalan rangaistus ja tavallisia miehiä on ruoskittava ja opettava heille oikea paikka maailmankaikkeudessa ja ennen muuta kodissa, eduskunnasta nyt puhumattakaan.

Jäin todella miettimään tosissani liittymistä islamiin, jossa mielestäni naisten asema on turvattu todella mallikelpoisesti ja oikeudenmukaisesti. Onneksi tässä uskonnossa ei silvota kenkään naisen sukupuolielimiä eikä mustan burkan alle näy miesten pahat aikeet.
Minä en jää katsomaan vierestä, kun suosikkipoliitikkoni joutuu täysin turvattomaksi hävyttömien ja
vihanhimoisten naisten kiusaamaksi. Perustan Toimin puolesta kansalaisoikeusliikkeen nimeltä "Toimen miehet". Sinua ei Toimi jätetä yksin. Kaikilla terveillä miehillä on uskomattomia fantasioita seksistä, lesbokommunisteilla eniten.

Juhani Melanen

 


Kolumnistin muut kolumnit