Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

joulu ja jooseppi. kyllä miestä syrjittiin raskaimman mukaan.kun vaimo teki temput.tämä touhu vaiennetaan joulun sanomassa. 11.12.2017 09:13
Kansakoulukatu taas pysäköintikieltoon.Kerrostalojen kohdalla kielto molemmilla puolilla katua. 10.12.2017 14:54
teatteri uutiset.omat mutterit ei yhteiset mutterit.maksetaanko teilläkin osa palkkaa rahana.mitä kaikkea lauseet pitää sisällään. 07.12.2017 08:29
Syy ja seuraus sekoavat singulariteetissa, Melanen! T. Moskovan Mantere. 04.12.2017 16:49
Kiitos tästä taiteeseen liittyvästä Melastelusta! Täyttä asiaa! T. Moskovan Mantere. 25.11.2017 18:21

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit

Ilkka Isosaari

Jörkka ei petä

15.12.2017

Juhani Melanen

Soteenkaaren päätä ei vaan näy!

15.12.2017

Papin Palsta

Taivaalta tähden valitsen

15.12.2017

Ville Skinnari

Hallitus haluaa rankaista työttömiä

15.12.2017


Jussi  MELASTELUA
 

Kansanliike Kankaanniemen puolesta

Kyllä sinä nyt Toimi "Vonkaaja" Kankaanniemi menit ja jätit meidät punaista lihaa syövät heteromiehet todella kuseen. Jokainen tervejärkinen suomalainen mies joutuu nyt taas kerran feministikommunistien armottoman ja mielivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi juuri kun Kanervan Iken kohu alkoi jo häipyä suomalaisten mielistä. Nyt jokainen itseään rakastava media alkaa kertoa tai keksii perkeleellisiä tarinoita valtaa pitävien miesten pyllylle taputtelusta ja kaikki paska kaivetaan esiin. Lesbot feministinaiset nousevat televisioon ja viestimiin saarnaamaan meille yhtä oikeaa ja kieroutunutta tapaansa harjoittaa seksuaalisuutamme ja neuvovat suuntaamaan ne SETA:n oppien mukaisiksi normeiksi, kuten entinen naispresidenttimme Tarja Halonen.

Clinton ja Lewinsky, Berlusconi ja Cicciolina, Ike ja "Tuksu" siinä meillä esimerkkejä miehistä, joiden seksuaalivietti ylitti hyvän maun rajat, puhumattakaan maailmanpankin mahtimiehiä ja muita. Seksi on koitunut monen mahtimiehen kohtaloksi, mutta miksi suomalaisen kansanvallan vihollinen NUMERO 1, Urho Kaleva "Kukkonen" sai jäädä koskemattomaksi kuin Naantalin luostarin abbedissa?

Urhohan paneskeli kaikkea mikä liikkui Ja myöhemmin häntä muistelivat suurella lämmöllä kaikki hänen kanssaan huorin tehneet naimisissa olevat naiset ja muut huomiota halunneet kansakunnan kaapin päällä istuneet "normaalit" naiset. Kas siinäpä kysymys! Tämä on nyt sotaa, jossa seksimessuja
järjestävät feministinaiset hyökkäävät viattoman poikakultamme Toimin päälle kuin yleinen syyttäjä.

O tempora 0 mores eli oi aikoja oi tapoja! Tomihan on terve ,kristillisen kasvatuksen saanut panomies siinä kuin lapsia hyödyntävät vanhoillislestadiolaiset ja muutkin kirkon miehet. Nyt, tämä viattomia pikku viestejä lähettänyt viiksekäs "henkinen profeettani" ja eduskuntaesimerkkini joutuu kohtuuttoman liberaalien, biseksuaalien, homofiilien ja kaiken maailman saatanan lesbojen herjauskohteeksi. Miksi? Toimi leimataan nyt pervoksi ja hänet halutaan lynkata ja polttaa roviolla.

Toimi myönsi kiltisti virheensä, mutta se ei riitä näille suomalaisille" besser wisser" naishienohelmoille. Veri on kaivettava esiin ja se on langetettava kaikkien miespuolisten päälle kuin Jumalan rangaistus ja tavallisia miehiä on ruoskittava ja opettava heille oikea paikka maailmankaikkeudessa ja ennen muuta kodissa, eduskunnasta nyt puhumattakaan.

Jäin todella miettimään tosissani liittymistä islamiin, jossa mielestäni naisten asema on turvattu todella mallikelpoisesti ja oikeudenmukaisesti. Onneksi tässä uskonnossa ei silvota kenkään naisen sukupuolielimiä eikä mustan burkan alle näy miesten pahat aikeet.
Minä en jää katsomaan vierestä, kun suosikkipoliitikkoni joutuu täysin turvattomaksi hävyttömien ja
vihanhimoisten naisten kiusaamaksi. Perustan Toimin puolesta kansalaisoikeusliikkeen nimeltä "Toimen miehet". Sinua ei Toimi jätetä yksin. Kaikilla terveillä miehillä on uskomattomia fantasioita seksistä, lesbokommunisteilla eniten.

Juhani Melanen

 


Kolumnistin muut kolumnit