Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

teatteri uutiset.omat mutterit ei yhteiset mutterit.maksetaanko teilläkin osa palkkaa rahana.mitä kaikkea lauseet pitää sisällään. 07.12.2017 08:29
Syy ja seuraus sekoavat singulariteetissa, Melanen! T. Moskovan Mantere. 04.12.2017 16:49
Kiitos tästä taiteeseen liittyvästä Melastelusta! Täyttä asiaa! T. Moskovan Mantere. 25.11.2017 18:21
miinakentässä paukkuu kuten porvoossa. naisvaltuutettu vain maalaa lasten naamaa.siinä sanomaa lastenoikeuksien päivälle.oma etu näkyy selvästi 20.11.2017 08:28
lasten oikeuksien päivänä.yksikään puolue ei ymmärrä puuttua.kyvyttömien äitien lastensa laiminlyöntiin.vaikka kovasti ovat huolissaan tasa-arvosta. 13.11.2017 08:20

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Liipola futaa!

Liipola futaa-avajaistapahtumaa vietettiin torstaina Liipolan asukastupa Toimelassa. Kunniavieraina paikalla olivat FC Lahden valmentaja sekä tähtipelaajat Rafael ja Nganbe Nganbe.
Liipolan omat maksuttomat futiskoulut käynnistetään marraskuun alussa oman vetäjän, FC Lahti Akatemian pelaajan Haziri Edonisin johdolla. Ilmoittautumisia otetaan vastaan Toimelassa.

Asuntoasianpäällikkö Ari Juhanila näkee toiminnan nyt erityisen tärkeänä liipolalaisille lapsille, kun Liipolan koulun liikuntatilatkin ovat poissa käytöstä pari vuotta ennen monitoimitalon valmistumista.

Liipola futaa
Rafaelin ja Nganbe Nganben nimikirjoituksilla oli kysyntää Liipolan Toimelassa.

- Ideana oli saada Kuusysin ja Reippaan jalkapallokoulut tänne pyörimään, mutta asia ei ihan näin nopealla aikataululla onnistunut, joten palkkasimme sitten itse vetäjän, jotta saamme toiminnan pikaisesti käyntiin. Hyvän harrastuksen aloittaminen ei ole nyt ainakaan kiinni rahasta, vaikeista kulkuyhteyksistä tai huonoista ajankohdista kertoo itse erotuomaritarkkailijanakin toimiva Juhanila.

Asukastilaan rakennetaan pieni kaukalo, jossa lapset voivat pelata niin jalkapalloa kuin salibandyäkin.
Tilaisuudessa Malinen ja pelaajat kertoivat omia kokemuksiaan jalkapallon parista. Malinen kertoi siitä, kuinka jalkapallon parissa on mahdollista löytää monenlaisia tehtäviä. Kaikista kun ei tule maailmanluokan pelaajia.
- Itselläni oli unelma, että joskus pelaisin Englannin valioliigassa. Kaveri Aki Lahtinen siinä onnistui, mutta minusta tuli valmentaja. Ykkösjuttu on kuitenkin se, että jalkapallon parista saa aina ystäviä painotti Malinen

Nganbe Nganbe kertoi siitä, kuinka jalkapallo toi hänet Kamerunista Suomeen ja Rafaelin kohdalla eniten paikalla ollutta yleisöä kiinnosti luonnollisesti se, voittaako Rafu maalikuninkuuden. Jos Maliseen, Nganbe Nganbeen ja Rafaeliin on luottamista, niin siitä ei kuulemma ole epäilystäkään.
Lienee syytä käydä tarkistamassa asia lauantaina, kun FC Lahti kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan TPS:n hiihtostadionilla klo 14.

Pete Salomaa

 


Ajankohtaista -arkisto