Logo

Eteläisen Lahden lähiölehti kerran viikossa

Vapaa sana

naisen tekemiä virheitä kasvattajana. piiloon ei enää voi laittaa.koska määrä on niin valtava.eilenkin oli pakko julkaista.niitä tuloksia mitä nainen on saanut aikaan.opettaja päiväkoti sossu on naisten alaa.tuloksia voi katsella nyt. 19.06.2017 08:23
sale töpeksi sipilän kanssa,oli yhteinen juoni. 17.06.2017 19:57
100 vuotiaan suomen juhlissa unohtuu tarkoituksella.puna-armeijan ja palmen porukan osuus.miten nämä auttoi suomi poloista pysymään jaloillaan. 12.06.2017 08:16
Mitäköhän läheisen kaupan myynnissä olevat elektroniikka- ja muut tuotteet tykkäävät paalutuksen tärinäatä??? 10.06.2017 14:31
Suomi 24:ään ei pääse.Ilmoittaa bad gateway.Missähän vika? 06.06.2017 12:00

Yksi plus yksi on :
   Vapaa sana -arkisto

Kolumnistit


Rafael Paasio-mitali Jouko Skinnarille

Talvi on taittunut ja kauden lopettajaistilaisuuksia pidetään eri yhteisöissä. Kunnallispolitiikassa ja eduskunnassa työ jatkuu kiihtyvällä vauhdilla. Lahden kaupunginvaltuusto käsittelee ensi maanantaina jälleen kauppatorin alle mahdollisesti rakennettavan parkkihallin rahoitusta ja tietysti sen rakentamista.
Eduskunnassa on jälleen keskustelussa STX-Turun telakan kohtalo, kun eteläkorealainen telekkayhtiö on konkurssin partaalla. Yhtiön Turun telakalle pitäisi rahoitus löytyä Suomesta, muuten on jälleen tiedossa suuri joukko laivantekijöitä työttömänä.

Jouko
Kansanedustaja Jouko Skinnarille luovutettiin Rafael Paasio mitali viime sunnuntaina.

Etelä-Lahden sosialidemokraatit keskustelivat talvikauden päätöskokouksessaan viime sunnuntai-iltana näistä kaikista ongelmista sekä Launeen koulun kunnosta. Koulua on tavalla tai toisella korjattu viimeiset neljäkymmentä vuotta, siis ainakin viisivuotisjaksoina se on ollut yhdistyksen esityslistoilla ja toimenpide-ehdotuksina yhdistyksen kaupunginvaltuutetuille tiedoksi saatettuna.

Sunnuntain tilaisuudessa yhdistys halusi kiittää Etelä-Lahden sosiaalidemokraatit ry:n pitkäaikaista puheenjohtaja, kansanedustaja Jouko Skinnaria työstä yhdistyksen ja alueen kehittämisen hyväksi. Hänelle luovutettiin SDP:n korkein kunniamerkki, Rafael Paasio mitali ja rintamerkki sekä yhdistyksen kunniapuheenjohtajan nuija. Se on puinen, tehty käsityönä Pro Puussa toimivassa puusepän verstaassa.
Rafael Paasio mitali on kuvanveistäjä Heikki Häiväojan suunnittelema, pronssiin lyöty mitali. Skinnari on eduskunnan valtiovarainvaliokunnan työ- ja elinkeinojaoston puheenjohtaja. Jaostolla riittää työsarkaa tämän päivän talouselämän laskusuhdanteesta johtuvien paineiden takia.


Marja-Liisa Niuranen


Ajankohtaista -arkisto